hocam direk yapıştır formatı ama hiçbir dosya kalmasın direk olarak 0 windows kur ve daha önce eski sistemde açtığın hesaplarla oyuna girme 0 temiz bir hesap aç başlatne yapıcaz şimdi tam anlatrabilri misin özelden ?
Bu hwid banda işe yaramaz kardeşim.Direk donanım banı yiyorsun donanımı değiştirmeden bir işe yaramaz. hwid spoofer tarzı program bulmalı arkadaş. Senin hesap ban yemistirhocam direk yapıştır formatı ama hiçbir dosya kalmasın direk olarak 0 windows kur ve daha önce eski sistemde açtığın hesaplarla oyuna girme 0 temiz bir hesap aç başlat
5 oyun oynadım format atmadım.. yenı hesap acıp gırın.. yemıyorsunuz yamadan sonra kalktı hwidler
yamadan once 7 hesap banlandı : )
Ciddi olamazsın hemen deniyorum yanıtlarım buraya
hala yemedin mi ban ona göre deniycem5 oyun oynadım format atmadım.. yenı hesap acıp gırın.. yemıyorsunuz yamadan sonra kalktı hwidler
yamadan once 7 hesap banlandı : )
Ban yemedin demi hala ona göre format atacamhocam direk yapıştır formatı ama hiçbir dosya kalmasın direk olarak 0 windows kur ve daha önce eski sistemde açtığın hesaplarla oyuna girme 0 temiz bir hesap aç başlat
Yok yine ban atıyorlar, dün bana da oldu aynısı. Uzun bir süre ban atmadılar ama akşama doğru yedim banı.hala yemedin mi ban ona göre deniycem
yok yemedim dün format öncesi 20 hesaptan ban yedim dün format sonrası 2 hesaptan 20 oyun attımBan yemedin demi hala ona göre format atacam
2 hesaptan 20 oyun ama sonuç olarak ban yedinmi yoksa yemedinmiyok yemedim dün format öncesi 20 hesaptan ban yedim dün format sonrası 2 hesaptan 20 oyun attım
şuan yedim tekrar deniyeceğim2 hesaptan 20 oyun ama sonuç olarak ban yedinmi yoksa yemedinmi
Farklı durumlar olabilir 7 kişiyle uyguladık şu anda sıkıntısız oynuyoruz.Bunu kim söyledi sana ? Ben 02.04.2020'de format attım oyunun çıktığı gün valorantı indirdim ban yedim
7 kişi ile uyguladık sıkıntısız oynuyoruz.bundan emin misiniz acaba ?
1 saat önce format atım sonuç aynıFarklı durumlar olabilir 7 kişiyle uyguladık şu anda sıkıntısız oynuyoruz.
Post automatically merged:
7 kişi ile uyguladık sıkıntısız oynuyoruz.
1 saat önce format atım sonuç aynı
o hesapla zaten tekrar neden deneyimki hangi mantık o yeni açıyoruz heraldeBan yemiş hesabının banı kalkmıyor yeni hesap açtığında ban yemiyeceksin bunu anladığına emin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?