Süper Üye
arkadaşlar atmadan önce ıp değiştirdim ve ramlerin yerini dğeiştirdim formattan sonra tekrar ıp dğeiştirip yeni mailde hesap açtım ,olmadı farklı bir harddisk taktım ve tekrar denedim yine olmadı yani format ve yeni hdd çözüm değil bilginize
Biliyorsan anlat millet aydınlansınhwıd banı yemedım daha ama resetlemeyi bilşyorum
Benim kulaklığıma atmışlar usb 7.1 kulaklıksız 3 maç attım kulaklığı takınca maçın ortasında ban yedimDeğerli Üye arkadaşlarım. Yaptıgım araştırmalara Göre %80 İhtimalle monitör klavye ve mause gibi donanımlara ban atılıyor. İnternette yabancı uyruklu bi yayıncı ban yedıgı bilgisayarından Çıkardıgı mause ve klavyeyı yeni bir bilgisayarda denemek için takıyor ve o bilgisayarda Cihaz ban yiyor. Ya 5-6 parçaya birden ban atıyorlar yada Oyun daha tam açılmadıgı için sadece monitör klavye ve mause 3lüsüne birden ban atıyorlar.
mantıksız geldiBenim kulaklığıma atmışlar usb 7.1 kulaklıksız 3 maç attım kulaklığı takınca maçın ortasında ban yedim
kulaklığı takana kadar 4 oyun attım kulaklığı taktım oyun ortasıdna ban yedimmantıksız geldikulaklığı cıkartım gündüz denedinmi 5 -6 maç mesela bende gece 2.30 dan sonra 4 - 5 maç atabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?