Valorant hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant hile açtım ve ban yedim.Pc formatladım,mac adresi değiştirdim,C diskini D olarak böldüm,HDD serial değiştirdim yinede yeni hesap açarak girsem bile oyuna girer girmez ban yiyorum.Sistem banı nasıl kaldırabilirim.Bir oyun için pc değiştircek değilim yeni sistem al demeyin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla reis bende hwid yedim internet cafede oynuyorum :) ama oranın sahibi hardisk değiştir demişti düzeliyor demişti sendeki hardisk dursun ona valorant yükle öyle olacakmı bana öyle dedi ben uğraşmadım brom

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bi ara sırayla banları açıcaklarını söylediler sanırım beklemeniz gerekiyor

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valla reis bende hwid yedim internet cafede oynuyorum :) ama oranın sahibi hardisk değiştir demişti düzeliyor demişti sendeki hardisk dursun ona valorant yükle öyle olacakmı bana öyle dedi ben uğraşmadım brom
Banada 35-40 tl ye ucuz sadece valorantı içine yükleyeceğin harici hard disk al dediler.Tek çözüm bu sanırım :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka ıp değiştiemyi denedilkten sonra hard diske oyunu yükleyip dene bi sorunun çözülebilir

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sanal Bilgisayar kullana bilirsin virutalbox olması lazım bir dene derim işe yarayacak mı emin ol bilmiyorum. bilgisizce konuşmak istemem ama sanal bilgisayar da çalışır diye tahmin ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ban yediysen o pcde bir daha oynayamazsın geçmiş olsun. Bende betada ban yemiştim ne yaparsam yapayım 3 aydır oyunu oynayamıyorum. Neyse ki 6 gün sonra banım kalkıyor betada yediğim için 90 günlüktü betadan sonrakiler süresiz bir daha asla hile kullanmam.

Üye
5 HİZMET YILI
Başka oyunda başıma geldiğinden söylüyorum HWID dediğimiz şeyin açılımı Hardware ID, Hardware dediğin şey de donanım yani senin hard diskine ban attığından emin misin ? Şayet öyleyse HWID ban demene gerek yok bu artık HDBAN ( Hard-Drive Ban) olmuş. Hwid banlarda çoğu zaman ekran kartı / modem vs. gibi şeylere ban atıyolar spoofer kullanarak tekrar girilememesi için. Çözüm bulabilirsen yeşillendir biz de nasiplenelim :)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Sanal Bilgisayar kullana bilirsin virutalbox olması lazım bir dene derim işe yarayacak mı emin ol bilmiyorum. bilgisizce konuşmak istemem ama sanal bilgisayar da çalışır diye tahmin ediyorum.
Bilgisizce konuşmak istemeyip yorum yapmışsınız tebrik ederim. Oyunların virtualbox desteklemediğini bilmeniz gerekir.

Konuya gelirsek. valorant'ın nereye ban attığı bilinmiyor. Aldığım bilgilere göre daha önce ban yiyen birisine ait : anakart işlemci ram harddisk bu parçaları değiştirdikten sonra banının açıldığını belirtti.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim geçmiş olsun hdd değiştirsen sorununun çözüleceğini pek sanmıyorum eğer ana karta ekran kartına başka donanıma ban atıysa onlarıda değiştirmen gerekebilir.

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Banı Beta süreceinde yediysen 11/08/2020 saat 00:00'dan sonra açılacak dediler bana

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sadece riotun banını kaldırmasını bekle o zaman. Şuana kadar bulunmadı hwid kaldırma

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Söylediğin şey için yazılımlar var ama ücretli. Yaptığın şekilde bir çözüme ulaşamazsın. Donanımsal bir değişiklik sorunu çözebilir.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende donanım banı yedım ıp degıstım anakart ısmını falan degıstım bır degısıklık olmadı hata kodu 61 uzaklastırıldın yazıyor ben hıcbırsey yapmadıgım halde ban yedım bu vırtualbox guvenılırmı hardısk pcden sokup gerı taksam ıp degıssem duzelırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...