Onaylı Üye
Merhaba ben yaklaşık 10 gün önce Valorant HWID ban yedim bununla ilgili bir spoofer varmı?
mis gibide kalkar kardeş hemde bedavaya lütfen doğru bilgi ver ektekteki fotoğrafını aldığım programı internetten bul ve kullan gerçekten değişirmiymiş bedaya anlarsın.Ücretli spoofer, ücretsiz spoofer hiç fark etmez. boşa uğraşma kalkmaz o hwid. 250tl ödeyip spoofer alanı biliyorum 5.günün sonunda tekrar hwid yedi.
desteğe hwid yedim ne zaman kalkar vs. bir şeyler yaz sana banının kalkacağı tarihi verirler muhtemelen 3 ay.
oda zaten spoofer arıyorSpoofer kullanıp format atmanı öneririm
sana güveneyim mi 2 ay kaldı hwid'imin kalkmasına tekrar başa sarmayayım da işi. dc var ise bir yardımcı olur musunkanka hwid spoofer yaparak zamanını harcama anakart üreticilerinin kendi uygulamısı var onu kullan ben daha 2 aylık banı kaldırdım. programın ismi Dmiedit bu programdan bikaç bilgisayar bilgini değiştirip mis gibi spoofer niyetine banını kaldırabilirsin
mis gibide kalkar kardeş hemde bedavaya lütfen doğru bilgi ver ektekteki fotoğrafını aldığım programı internetten bul ve kullan gerçekten değişirmiymiş bedaya anlarsın.
asus anakartım var kendi banımı kaldırım 1 ayı geçti hala banlanmadım spoofer ile değil tabi asus anakartı olanlara yardımcı olabilirim yöntem hala geçerli ama zahmetli .Ücretli spoofer, ücretsiz spoofer hiç fark etmez. boşa uğraşma kalkmaz o hwid. 250tl ödeyip spoofer alanı biliyorum 5.günün sonunda tekrar hwid yedi.
desteğe hwid yedim ne zaman kalkar vs. bir şeyler yaz sana banının kalkacağı tarihi verirler muhtemelen 3 ay.
asus harici anakartlarda bu yöntem çalısıyor özellikle msi anakartlarda sıkıntısız oluyor asus anakartı olan bana ulaşsın benzeri yöntemle banını tamamen kaldırırım.kanka hwid spoofer yaparak zamanını harcama anakart üreticilerinin kendi uygulamısı var onu kullan ben daha 2 aylık banı kaldırdım. programın ismi Dmiedit bu programdan bikaç bilgisayar bilgini değiştirip mis gibi spoofer niyetine banını kaldırabilirsin
Post automatically merged:
mis gibide kalkar kardeş hemde bedavaya lütfen doğru bilgi ver ektekteki fotoğrafını aldığım programı internetten bul ve kullan gerçekten değişirmiymiş bedaya anlarsın.
Does it work on valorant?And its wondows version is available?https://memoryhackers.org/konular/hwid-spoofer-unpacked-battlenet-eac-110-uzeri-oyun-destegi.212316/
bakabilirsiniz fakat valorant için detected.