Valorant HWID ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba ben yaklaşık 10 gün önce Valorant HWID ban yedim bununla ilgili bir spoofer varmı?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Maalesef şuan çalışmıyor

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sana tavsiyem ücretli spooferlara bakman. Bu forumda var ama şuan detected dostum. (ücretsiz)

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aynı şekilde bende hwıd ban yedim ücretli spoofer ile ilgili yardım etmek isteyen olursa pm atsın lütfen

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kankam free spooferler şuanda detected valorant icin paralı spoofer bakmanı tavsiye ederim

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dün konu gönderdim buraya amibioslar için detaylı hardware spoofer + birde program olarak spoofer ekledim kabul etmediler başka sitede paylaştım 20 kişi ban kaldırdı. Yaranlımıyorsa uğraşmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ücretli spoofer, ücretsiz spoofer hiç fark etmez. boşa uğraşma kalkmaz o hwid. 250tl ödeyip spoofer alanı biliyorum 5.günün sonunda tekrar hwid yedi.
desteğe hwid yedim ne zaman kalkar vs. bir şeyler yaz sana banının kalkacağı tarihi verirler muhtemelen 3 ay.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka hwid spoofer yaparak zamanını harcama anakart üreticilerinin kendi uygulamısı var onu kullan ben daha 2 aylık banı kaldırdım. programın ismi Dmiedit bu programdan bikaç bilgisayar bilgini değiştirip mis gibi spoofer niyetine banını kaldırabilirsin
Post automatically merged:

Ücretli spoofer, ücretsiz spoofer hiç fark etmez. boşa uğraşma kalkmaz o hwid. 250tl ödeyip spoofer alanı biliyorum 5.günün sonunda tekrar hwid yedi.
desteğe hwid yedim ne zaman kalkar vs. bir şeyler yaz sana banının kalkacağı tarihi verirler muhtemelen 3 ay.
mis gibide kalkar kardeş hemde bedavaya lütfen doğru bilgi ver ektekteki fotoğrafını aldığım programı internetten bul ve kullan gerçekten değişirmiymiş bedaya anlarsın.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-07-19 103904.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-19 103904.png
    16 KB · Görüntüleme: 72
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Spoofer kullanıp format atmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka hwid spoofer yaparak zamanını harcama anakart üreticilerinin kendi uygulamısı var onu kullan ben daha 2 aylık banı kaldırdım. programın ismi Dmiedit bu programdan bikaç bilgisayar bilgini değiştirip mis gibi spoofer niyetine banını kaldırabilirsin

mis gibide kalkar kardeş hemde bedavaya lütfen doğru bilgi ver ektekteki fotoğrafını aldığım programı internetten bul ve kullan gerçekten değişirmiymiş bedaya anlarsın.
sana güveneyim mi 2 ay kaldı hwid'imin kalkmasına tekrar başa sarmayayım da işi. dc var ise bir yardımcı olur musun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
asus anakartım var kendi banımı kaldırım 1 ayı geçti hala banlanmadım spoofer ile değil tabi asus anakartı olanlara yardımcı olabilirim yöntem hala geçerli ama zahmetli .

asus harici anakartlarda bu yöntem çalısıyor özellikle msi anakartlarda sıkıntısız oluyor asus anakartı olan bana ulaşsın benzeri yöntemle banını tamamen kaldırırım.

Sssshhhh
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence riot'a göre 90/120 gün beklemelisin. spoofer'ın dağılması durumunda yasağınız kalıcı olabilir

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ücretli siteler var göz at dostum öyle banı kaldırman daha sağlıklı olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Şuanda çalışan free spofer yok dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...