knkm nasıl kaldırdın banadasoyleye bilirmisşin bide knk banın bütün donanımlardan kalkmamışValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
NOT:Yeni hesap açıp oynamaya devam edebiliyorum
kanka bende valorantta banlıyım aceba nasıl kaldırdın yardımcı olabilir misin dcden?Valorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
hocam sanırım sende asus için hwid spoofer var yardımcı olur musun banaspoofer bak bi tekrardan açılmamış maalesef
ekledim hocamdcden ekle Skenzy#4007
kabul ettimekledim hocam
Spooferla kaldırdığını zannediyorsun evet oyunu oynabiliyorsun ama sistem algılıyor ve hesaba ban atıyor benim fikrim bu kankaValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
Spooferla kaldırdığını zannediyorsun evet oyunu oynabiliyorsun ama sistem algılıyor ve hesaba ban atıyor benim fikrim bu kankaValorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum
Bir method yapmışsın yapamamışsın doğrusu delaylı bana dönüşmüş.Konumu inceleyebilirsin.Valorant HWİD ban yemiştim ve banımı açtım ama mesela oynarken sıkıntı olmuyor ama hesaptan çıkıyorum tekrardan girmeye çalışırken kalıcı uzaklaştırma alıyorum