Onaylı Üye
girebiliyorsan banın kalkmıştır knk dilediğince oynanormalde destek şey yazıyor hile açınca oyuna giremessin hata kodu verir belirtilen tarihte açılmassa 1-2 gün bekleyin yazıyor ama ben grbiliyorum
delay ban diye biliyorum, yersin ustamerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ban yemiştim lol hilesi yüzünden ve hesabım gitmişti bu gün banım açılıcak ama sapma olabilir diyor öncekşnde ban yedikten sonra başka hesapla girince sebebsiz yere oda ban yemişti şimdi banımın açılıcağı tarhi bu ama sapma olduysa ve ben oyuna girersem tekrar ban yermiyim?
bende aynı şekilde ban yedim 3 gün sonra girdim oyuna herhangi bir sıkıntı çıkmadımerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ban yemiştim lol hilesi yüzünden ve hesabım gitmişti bu gün banım açılıcak ama sapma olabilir diyor öncekşnde ban yedikten sonra başka hesapla girince sebebsiz yere oda ban yemişti şimdi banımın açılıcağı tarhi bu ama sapma olduysa ve ben oyuna girersem tekrar ban yermiyim?
hocam ben valorantta 3 ay ban yedim hwid ban kalktıgı tarihten 1 ay sonra girdim yeniden 3 aylık ban yedim ve formatlanmış pc di yani carda gitti tekrar hwidde yedim.merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ban yemiştim lol hilesi yüzünden ve hesabım gitmişti bu gün banım açılıcak ama sapma olabilir diyor öncekşnde ban yedikten sonra başka hesapla girince sebebsiz yere oda ban yemişti şimdi banımın açılıcağı tarhi bu ama sapma olduysa ve ben oyuna girersem tekrar ban yermiyim?
önceden kullandığınız hilenin klasörlerde üçüncü parti yazılımın kalması sorun yaratacaktırmerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ban yemiştim lol hilesi yüzünden ve hesabım gitmişti bu gün banım açılıcak ama sapma olabilir diyor öncekşnde ban yedikten sonra başka hesapla girince sebebsiz yere oda ban yemişti şimdi banımın açılıcağı tarhi bu ama sapma olduysa ve ben oyuna girersem tekrar ban yermiyim?
1 veya 2 gün ekstra bekle kanka sapma dedikleri omerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ban yemiştim lol hilesi yüzünden ve hesabım gitmişti bu gün banım açılıcak ama sapma olabilir diyor öncekşnde ban yedikten sonra başka hesapla girince sebebsiz yere oda ban yemişti şimdi banımın açılıcağı tarhi bu ama sapma olduysa ve ben oyuna girersem tekrar ban yermiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?