Valorant İşe Yaramayan Spoof Sonrası Girişte Ban Süresi Sıfırlanır mı?

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba Ben 4 Ay Once Ban yedım Ve banım yarın acılıor ama banlıyken oyuna gırmeye calıstım sppof attım ve olmadı banım yarın acılırmı beklıcekmıyım tekrar 120 gun?

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
spoof atarak sistemi tetiklemiş olmalısın ve tekrar ban attıysa 120 gün tekrar bekliceksin gibime geliyor.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Valorant'ta bir spoofing işlemi sonrası ban süresinin sıfırlanması genellikle mümkün değil kanka. Riot Games hile veya donanım manipülasyonu nedeniyle uyguladığı yasaklarda, özellikle donanım tabanlı yasaklarda Hwıd ban atabilir zaten bu adamların güvenlik sistemleri çok iyi pek kolay atlatamazsın

Üye
2 HİZMET YILI
öyle basit temp spoofları kullanırsan işe yaramaz parayla satılan sağlam spooferları tercih ederim

Üye
1 HİZMET YILI
hocam paralı aldım spoof olmustu sonra hvcı enabled hatası aldım ve onun ıcın support yapcaklardı olmadı bende laptop kullanıorum yenı bıos surumum yok ve adamlardan ıade ıstedım vermedıler ve boyle oldu ban yemısmıyımdır tekrar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka Hwıd ban bazen süreli bazen süresiz oluyor ama süreli olursa eğer en az 3 aydan başlıyor süresi 1-2 yıl sürüyor
genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor mu
parçalar garanti dışı bir şey olduğunda garanti kapsamı dışında işlem yaptırmak zorunda kalırsın.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
başarısız spoof atsan hatta kısmen başarılı olup tekrar ban yersen bile birşey değişmiyor yine vaktinde açılıyor ard arda 2 kere donanım banı yedim bu süreçte çok spoof attım (başarısız genellikle 2 3 oyun attırıp tekrar ban yiyiyordum) ama yine açılan sürede bir değişiklik olmadı yine vaktinde açıldı

Üye
1 HİZMET YILI
başarısız spoof atsan hatta kısmen başarılı olup tekrar ban yersen bile birşey değişmiyor yine vaktinde açılıyor ard arda 2 kere donanım banı yedim bu süreçte çok spoof attım (başarısız genellikle 2 3 oyun attırıp tekrar ban yiyiyordum) ama yine açılan sürede bir değişiklik olmadı yine vaktinde açıldı
cok saol bide modeme resete gerek varmı

Onaylı Üye
süre değişmez spoofer banı kaldırır ama tekrar banlanırsan yıne 4 aydan başlar