bende hwid ban yedim süresi ne kadar oluyor hwid banınspoof atarak sistemi tetiklemiş olmalısın ve tekrar ban attıysa 120 gün tekrar bekliceksin gibime geliyor.
Kanka Hwıd ban bazen süreli bazen süresiz oluyor ama süreli olursa eğer en az 3 aydan başlıyor süresi 1-2 yıl sürüyorbende hwid ban yedim süresi ne kadar oluyor hwid banın
genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor muKanka Hwıd ban bazen süreli bazen süresiz oluyor ama süreli olursa eğer en az 3 aydan başlıyor süresi 1-2 yıl sürüyor
parçalar garanti dışı bir şey olduğunda garanti kapsamı dışında işlem yaptırmak zorunda kalırsın.genellikle 4 ay diyorlar baenim sicil temizdi süreli atmışlardır galiba bu hwid bana spoof la kaldırılıyor galiba bu işlem bilgisayar bileşenlerinin kodunu mu adını mı ne değiştiriyor ya peki bilgisayara zarar veriyor mu
cok saol bide modeme resete gerek varmıbaşarısız spoof atsan hatta kısmen başarılı olup tekrar ban yersen bile birşey değişmiyor yine vaktinde açılıyor ard arda 2 kere donanım banı yedim bu süreçte çok spoof attım (başarısız genellikle 2 3 oyun attırıp tekrar ban yiyiyordum) ama yine açılan sürede bir değişiklik olmadı yine vaktinde açıldı
modem resete gerek varmı?değişmez
gerek olduğunu sanmıyorum diğer donanım banlarından farkı yok ama sen yine resetle istersen yani en hızlı yapabiliceğin o olur onu da riske atmamak gerekcok saol bide modeme resete gerek varmı
suan oynuyorum maınıme gırıyımmı bı anda ban yemıyım? ıkıncı tamgaz elimgerek olduğunu sanmıyorum diğer donanım banlarından farkı yok ama sen yine resetle istersen yani en hızlı yapabiliceğin o olur onu da riske atmamak gerek![]()
duzenleme banım acıldı oynuyorum cevaplayan herkese tesekkurler :3suan oynuyorum maınıme gırıyımmı bı anda ban yemıyım? ıkıncı tamgaz elim
spootify is goodspoof atarak sistemi tetiklemiş olmalısın ve tekrar ban attıysa 120 gün tekrar bekliceksin gibime geliyor.