Valorant HWID banı kaldırma yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Konuyla alakasız başlık kullanımı.
Valorant'tan bilmediğim bir sebepten ötürü 1700 TL'lik hesabım+pcm ban yedi HWID spoofer verebilecek veya ami insyde olayları varmış onları yapabilecek var mı?
İyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum, Riot Games destek ekibi ile iletişime geç. Ban yediğini dile getir (hile kullanmadıysan tabii). Zaten hile kullanmadıysan açabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum, Riot Games destek ekibi ile iletişime geç. Ban yediğini dile getir (hile kullanmadıysan tabii). Zaten hile kullanmadıysan açabilirler.
Maalesef 1000 kere ticket attım hesabımda güvenlik açığı olduğunu bile söyledim çünkü hesabımı kurtarıyorum tekrar çalınıyor 2 3 kez tekrarladı bu kendileride bilıyorlar kurtardığımı fakat hile kulanılmış diyro 3 ay sonra açılcak dediler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Umarım açıldıktan sonra tekrar aynı hesapta hileli oyun girmezsin.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Heasbı 2-3 kez çaldırdıysan onda farklı bir şey vardır. Mailini değiştir bence. Bu günlerde hesap çalmak öyle kolay iş değil.

Üye
5 HİZMET YILI
spoofer parasız bulamazsın riot ta banı ticket atsanda açmıyor aynısı benmde başıma geldi geççmiş olsun

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Forumda Spoofer yok. Link atmakta yasak. İnternetten araştır onun dışında burada pek bir çözüm yolu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...