Valorant VAN-152 koduyla donanım banı yedim ve her hangi arka planda program açık değildi. Bu banı kesin nasıl kaldırabilirim? banı yeyip kaldıranlar lütfen yardımcı olsun. Teşekkür ederim şimdiden.
ticket atınca 3 ay sonra banın açılacağı yazıyor hwid yediğin günden itibaren süre başlıyor şuan açılmasını istiyorsan paralı spooferlar var onları kullanabilirsin
Bana soracak olursan piyasadaki çoğu program yalan donanım banı kalkmıyor diye biliyorum anca tek çözüm o banı yemeden önce spoofer kullanmıi olman olurdu yinede dene şansını
banlanma kurallarını okuduğumda oyna tuşuna basıldığından itibaren 3. part yazılım var ise banlanıyor yazıyor ama bende her hangi bir program açık değildi ki oyunun launcher bile açık değildi sebepsiz yere banlandım diyebilirim.
Vanguard kimseyi sebepsiz yere banlamaz. Muhakkak herhangi bir üçüncü parti yazılımı açık bırakmışsındır veya vanguard dalgalanmasına yakalanmış olabilirsin.
Vanguard kimseyi sebepsiz yere banlamaz. Muhakkak herhangi bir üçüncü parti yazılımı açık bırakmışsındır veya vanguard dalgalanmasına yakalanmış olabilirsin.
vanguard bilgisayarda kurulu iken pubg lite ye hile enjekt ettim zaten hata aldım ve vanguardı kaldırdım ama başka bir oyun hilesi için vanguard neden ban atıyor ki çok saçma. Oyun açık bile değildi ve de launcher.