Seçkin Üye
Ya, ben bu Riot'tan bir şey anlamadım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
4 Kasım'da kalkacağını belirtmiş.
Sonuç yazıyor zaten.
04.11.2024 diyorSonuç yazıyor zaten.
bu geldi
HWID banın ne zaman ban yediysen, 120 gün sonra kalkacağını belirtiyor. Bir önceki fotoğraflar da zaten 4 Kasım 2024 tarihinde kalkacağını da belirtmiş.
Evet, tüm serverlarda.hwid yasağı tüm serverlerde geçerli mi oluyor
| Merhaba, Rift Empress biletinize yeni eklendi.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. VALORANT oynamak için beklemek herkes için zor olacaktır, bu yüzden HWID yasağının ne zaman sona ereceğini öğrenmeye çalışmanı anlıyorum. Bu konunun kapsamlı bir şekilde incelendiğini ve Anti-Cheat ekibinin VALORANT hesabının mako313132#TR111üçüncü taraf uygulamaları kullanımı nedeniyle kalıcı olarak yasaklandığını ve hesaba erişmek için kullanılan cihazın 120 gün boyunca HWID yasağı aldığını doğruladığını bilerek içiniz rahat olsun.
VALORANT'tan kalıcı yasaklamalar devam ederken , hesaplara erişim için kullanılan cihazdaki HWID yasağı 2 Aralık'ta sona erecek: bu tarihten sonra yeni/mevcut VALORANT hesaplarına, şu anda HWID yasağı olan bu cihaz üzerinden erişilebilecek. Vanguard, Anti-hile sistemi, HWID yasakları ve bu konudaki diğer istatistikler/grafikler hakkında daha fazla bilgiye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ulaşabilirsiniz .Son olarak,the decision is final, it's not subject to change in subsequent tickets and we consider this matter closed. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Size en iyisini diliyorum! |
şuanlık saldım valorant 4 kasım da bekleceğiz bakalımçok basit bir şey neden ısrarla soruyorsun anlamadım
4 KASIMDA CİHAZ BANIN AÇILACAK
AMA eğer aynı BANLI bilgisayar üzerinde farklı hesaplarla oyuna bir şekilde eriştiysen ve ban yediysen 4 aylık süre ban yediğin tarihten itibaren baştan sayacak ve bir 4 ay daha beklemen gerekecek.
@werrec bunuda yazdım bakar mısınben önceden yazdığım da bu tarihi söylemişlerdi
Merhaba,
Rift Empress biletinize yeni eklendi.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
VALORANT oynamak için beklemek herkes için zor olacaktır, bu yüzden HWID yasağının ne zaman sona ereceğini öğrenmeye çalışmanı anlıyorum.
Bu konunun kapsamlı bir şekilde incelendiğini ve Anti-Cheat ekibinin VALORANT hesabının mako313132#TR111üçüncü taraf uygulamaları kullanımı nedeniyle kalıcı olarak yasaklandığını ve hesaba erişmek için kullanılan cihazın 120 gün boyunca HWID yasağı aldığını doğruladığını bilerek içiniz rahat olsun.
VALORANT'tan kalıcı yasaklamalar devam ederken , hesaplara erişim için kullanılan cihazdaki HWID yasağı 2 Aralık'ta sona erecek: bu tarihten sonra yeni/mevcut VALORANT hesaplarına, şu anda HWID yasağı olan bu cihaz üzerinden erişilebilecek.
Vanguard, Anti-hile sistemi, HWID yasakları ve bu konudaki diğer istatistikler/grafikler hakkında daha fazla bilgiyeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapulaşabilirsiniz .
Son olarak,the decision is final, it's not subject to change in subsequent tickets and we consider this matter closed.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Size en iyisini diliyorum!
𝑅𝒾𝒻𝓉 𝐸𝓂𝓅𝓇𝑒𝓈𝓈𝓈
𝘗𝘭𝘢𝘺𝘦𝘳 𝘚𝘶𝘱𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘚𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘪𝘴t
𝕀'𝕝𝕝 𝕞𝕒𝕜𝕖 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕝𝕠𝕠𝕜 𝕝𝕚𝕜𝕖 𝕞𝕒𝕘𝕚𝕔'ı seviyorum.
![]()