Valorant supporta yazarsanız onlar size riot repair tool atıp sisteminizden bazı bilgileri toplayıp nedenini araştıracaktırne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Valorant supporta yazarsanız onlar size riot repair tool atıp sisteminizden bazı bilgileri toplayıp nedenini araştıracaktır
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kanka alınma ama bu nasıl bir cümle kurma şekli okumayı unuttumkanka 3.yazılım kulanmadım diosun ama belki bende de böyleo lmuştu 3yazılım bişi yüklü ise ondan da atio sil bence vede
yetkililere yaz araştrırılır
knk bende yedim kullanmama rağmen söyledim ama hiç takmadılar bileValorant supporta yazarsanız onlar size riot repair tool atıp sisteminizden bazı bilgileri toplayıp nedenini araştıracaktır
aynısı bana oldu XFPorjecti silmen lazım yoksa vanguard onu goruyor ip ban atıyorne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
kanka vanguard açıkken arkada başka bir hile açtıysan büyük ihtimalle ondan dolayı yemişsindir yapman gereken yetkililere yazmak ama riotun açacağını sanmıyorum ama şansını denene yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum