valorant hwid banı yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Discord ulaşabilir misiniz lütfen bana detaylı bir şekilde nasıl bir method izliyeceğimi anlatan video ya da anlatabilecek bir kişi lazım. Videosu var ise iyi olur garantiyse dwordun valorantını denemek istiyorum.
Benim bir bilgim yok maalesef. Bir arkadaşım banını böyle kaldırdığını söylemişti. Bende ondan önerdim.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Asus anakartım var her methodu denedim kalkmadı o yüzden ücretli almak zorunda kaldım..

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Asus kaldırılması zor ama bazılarında kaldırılıyor veya bazılarında kaldırılmıyor bana soracak olursan şansını denemekten zarar gelmez çoğu yöntemi falan araştırıp deneye bilirsin.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Asus anakartım var her methodu denedim kalkmadı o yüzden ücretli almak zorunda kaldım..
nerden aldın ve ne aldın burada site adı felan yasak dc den anlatabilir misin ? DC : Adem Halit#1624
Post automatically merged:

Hangi marka kullandın discord üzerinden yazabilir misin benimde ihtiyacım var. dc : Adem Halit#1624

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evet, bir MSI anakartım olduğunda bile benim için çalıştı. Birkaç kişi için daha işe yaradı, sadece aynı adımları uygulamanız gerekiyor.
asus olanm arkadaşım denedi çalışmadı maalesef :/
Post automatically merged:

Evet, bir MSI anakartım olduğunda bile benim için çalıştı. Birkaç kişi için daha işe yaradı, sadece aynı adımları uygulamanız gerekiyor.
Çevrende asus kullanıp deneyip çalışmış olan biri varsa bana yönlendirir misin ? Dc : Adem Halit#1624

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
asus anakart ise %90 kalkmaz spoofer ile ha illede spoofer istiyorsan satın alacaksın asus anakartlar cok zor kaklktıgı için cok yüksek fiyatlı oluyor en iyisi yeni anakart

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş yanlış bilmiyorsam forumda bu konuyla ilgili bir konu açılmıştı göz atmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...