Süper Üye
b550 anakarta sahip arkadaşım var onda sorunsuz kaldırdım(asus tuf)ya biliyorumda asuslarda çoğunlukla çalışmıyor denemiştim ben önceden.
b550 anakarta sahip arkadaşım var onda sorunsuz kaldırdım(asus tuf)ya biliyorumda asuslarda çoğunlukla çalışmıyor denemiştim ben önceden.
ok ban yersem deniyeceğim bi garantim olsa dc den arkadaşım felan açıcam dword valosunu ama garanti olmadığı için açmakta istemiyorum.b550 anakarta sahip arkadaşım var onda sorunsuz kaldırdım(asus tuf)
Discord ulaşabilir misiniz lütfen bana detaylı bir şekilde nasıl bir method izliyeceğimi anlatan video ya da anlatabilecek bir kişi lazım. Videosu var ise iyi olur garantiyse dwordun valorantını denemek istiyorum.afuwin deneyebilirsin
Benim bir bilgim yok maalesef. Bir arkadaşım banını böyle kaldırdığını söylemişti. Bende ondan önerdim.Discord ulaşabilir misiniz lütfen bana detaylı bir şekilde nasıl bir method izliyeceğimi anlatan video ya da anlatabilecek bir kişi lazım. Videosu var ise iyi olur garantiyse dwordun valorantını denemek istiyorum.
arkadaşını bu attığım dc ye yönlendirebilir misin ? yardımcı olsa banaBenim bir bilgim yok maalesef. Bir arkadaşım banını böyle kaldırdığını söylemişti. Bende ondan önerdim.
Bu kesin çözüm mü ? Asus larda kesin net hwid kaldırır mı ?ASUS bios yeterli değil. Ayrıca MAC adresi, birim kimlikleri, HDD kimliği ve SSD kimliği gibi birden çok şeyi değiştirmeniz ve pencerelerinizi biçimlendirmeniz veya sıfırlamanız gerekir. Bu adımları rehberimden takip edebilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofing-method.226880/#post-4146584
Umarım yardımcı olur.
nerden aldın ve ne aldın burada site adı felan yasak dc den anlatabilir misin ? DC : Adem Halit#1624Asus anakartım var her methodu denedim kalkmadı o yüzden ücretli almak zorunda kaldım..
Hangi marka kullandın discord üzerinden yazabilir misin benimde ihtiyacım var. dc : Adem Halit#1624Asus anakartım var her methodu denedim kalkmadı o yüzden ücretli almak zorunda kaldım..
Evet, bir MSI anakartım olduğunda bile benim için çalıştı. Birkaç kişi için daha işe yaradı, sadece aynı adımları uygulamanız gerekiyor.Bu kesin çözüm mü ? Asus larda kesin net hwid kaldırır mı ?
asus olanm arkadaşım denedi çalışmadı maalesef :/Evet, bir MSI anakartım olduğunda bile benim için çalıştı. Birkaç kişi için daha işe yaradı, sadece aynı adımları uygulamanız gerekiyor.
Çevrende asus kullanıp deneyip çalışmış olan biri varsa bana yönlendirir misin ? Dc : Adem Halit#1624Evet, bir MSI anakartım olduğunda bile benim için çalıştı. Birkaç kişi için daha işe yaradı, sadece aynı adımları uygulamanız gerekiyor.
ami biossa amidewin konuma bak olmazsa afuwin bakarsınvalo hwid banı kadırmak için spofer var mı elinde olan asus uefi bios kullanıyorum
ya ben banlı değilim ban yiyip kullanıp çalışan biri var ise dword valosunu kullanacağım. Etrafında var ise ya da sen yaptıysan dc ulaşır mısın ? dc : Adem Halit#1624ami biossa amidewin konuma bak olmazsa afuwin bakarsın
hangi marka spoofer almam lazım site vb. discorddan yazarsan sevinirim dc : Adem Halit#1624asus anakart ise %90 kalkmaz spoofer ile ha illede spoofer istiyorsan satın alacaksın asus anakartlar cok zor kaklktıgı için cok yüksek fiyatlı oluyor en iyisi yeni anakart
baktımda asus %100 spoof ile ilgili bir konu yok.Öncelikle geçmiş yanlış bilmiyorsam forumda bu konuyla ilgili bir konu açılmıştı göz atmanı tavsiye ederim