dostum tek ss atmasaydın buraya dediklerini elo 2800 felan onların aynısını de cunki benimkisi öyle oldu bende dendeim şansımı inş senınde açılırBakın arkadaşlar knight online oynarken makro kullanıyordum açık unuttup valoranta girdim direk ban yedim yaklaşık 1.5 aydır banlıyım csgoda 6 7k saatim var faceitte 2800 eloyum bunların ssni çekip atmama rağmen hiçbir faydası olmadı banımı kaldırmadılar sadece bekliyorum çözümü var m bunun bilmem ama araştırmadığım yer kalmadı ciddi çözümünü bilen varsa bana ulaşsın lütfen
geçmiş olsun. arkadaşın banını açan admin insaflıymış. umarım sana da denk gelirBakın arkadaşlar knight online oynarken makro kullanıyordum açık unuttup valoranta girdim direk ban yedim yaklaşık 1.5 aydır banlıyım csgoda 6 7k saatim var faceitte 2800 eloyum bunların ssni çekip atmama rağmen hiçbir faydası olmadı banımı kaldırmadılar sadece bekliyorum çözümü var m bunun bilmem ama araştırmadığım yer kalmadı ciddi çözümünü bilen varsa bana ulaşsın lütfen
bana yaklaşık 2 3 saatte geldi sabır lı olmanızı öneririmbende ticket attım ne zaman gelir cevap acaba teşekkürler ''
eyw dostumgeçmiş olsun. arkadaşın banını açan admin insaflıymış. umarım sana da denk gelir
reis ama ben valo da hile felan açmadım pcmde başka oyuna dair hile vs. şey yok o yüzden açmışlar demekki benım pc de hiçbir oyunda hile yok ve oyundan başka program fln yok işe yarar şeyler haricindeKanka valla bilmiyorum twitterdan bu konu hakkında riot supporta dahi yazdım. Onlar beni ticket sistemine yönlendirdi ama attığım ticketları bot cevap veriyor maçlarımın izlenmesini talep ettim yine aynı bot mesajı ben kendimden eminim ama bunların beni düşürdüğü pozisyon cok can sıkıcı yakın zamanda bu konu hakkında youtube videosu dahi cekicem şuna inanıyorum ki ciddi anlamda haksız ban yiyen arkadaşlarla dolu forumlar.
Evet onlarda bir bakıma haklılar ama dereceli maçlarımı izleyip makroyu valorant için kullanmadığımı anlıyabilirler spry şeklinden bariz anlaşılır onlar bunu yapmıyor ugraşmak istemiyorlar benim canımın sıkıldıgı noktada bureis ama ben valo da hile felan açmadım pcmde başka oyuna dair hile vs. şey yok o yüzden açmışlar demekki benım pc de hiçbir oyunda hile yok ve oyundan başka program fln yok işe yarar şeyler haricinde
10saat içinde felan kesin dönüş oluyor en azından bende öyleydibende ticket attım ne zaman gelir cevap acaba teşekkürler ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?