Valorant hwid banım nasıl kalktı ? hwid ban kaldırma çözümünü anlatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler dün hwid ban yedim ve ticket atıp kendi derdimi anlattım ban yedim haksız yere ban atıldığını düşündüm hile açmadım banımın açılmasını istiyorum gibisinden msjlar attım ve onlardan bana msj geldi msjda 17.10.2020 yani 14 gün sonra hwid banım kalkıyor herhalde af felan çıktı veya açıyolar direk denemenizi öneririm iyi forumlar :)

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende ban yedim hile açmadığıma rağmen
Ticket attım 3 ay sonra açacaklar tabi şuan gün geçti 38 gün kaldı 10 Kasım 2020 de açılacak

100 :
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgilendirme İcin Teşekkürler

Üye
5 HİZMET YILI
Bakın arkadaşlar knight online oynarken makro kullanıyordum açık unuttup valoranta girdim direk ban yedim yaklaşık 1.5 aydır banlıyım csgoda 6 7k saatim var faceitte 2800 eloyum bunların ssni çekip atmama rağmen hiçbir faydası olmadı banımı kaldırmadılar sadece bekliyorum çözümü var m bunun bilmem ama araştırmadığım yer kalmadı ciddi çözümünü bilen varsa bana ulaşsın lütfen

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bakın arkadaşlar knight online oynarken makro kullanıyordum açık unuttup valoranta girdim direk ban yedim yaklaşık 1.5 aydır banlıyım csgoda 6 7k saatim var faceitte 2800 eloyum bunların ssni çekip atmama rağmen hiçbir faydası olmadı banımı kaldırmadılar sadece bekliyorum çözümü var m bunun bilmem ama araştırmadığım yer kalmadı ciddi çözümünü bilen varsa bana ulaşsın lütfen
dostum tek ss atmasaydın buraya dediklerini elo 2800 felan onların aynısını de cunki benimkisi öyle oldu bende dendeim şansımı inş senınde açılır

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim,Çoğu internetteki çözümlerden daha yararlı :) <3

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun. arkadaşın banını açan admin insaflıymış. umarım sana da denk gelir

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka valla bilmiyorum twitterdan bu konu hakkında riot supporta dahi yazdım. Onlar beni ticket sistemine yönlendirdi ama attığım ticketları bot cevap veriyor maçlarımın izlenmesini talep ettim yine aynı bot mesajı ben kendimden eminim ama bunların beni düşürdüğü pozisyon cok can sıkıcı yakın zamanda bu konu hakkında youtube videosu dahi cekicem şuna inanıyorum ki ciddi anlamda haksız ban yiyen arkadaşlarla dolu forumlar.
Post automatically merged:

geçmiş olsun. arkadaşın banını açan admin insaflıymış. umarım sana da denk gelir
eyw dostum

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka valla bilmiyorum twitterdan bu konu hakkında riot supporta dahi yazdım. Onlar beni ticket sistemine yönlendirdi ama attığım ticketları bot cevap veriyor maçlarımın izlenmesini talep ettim yine aynı bot mesajı ben kendimden eminim ama bunların beni düşürdüğü pozisyon cok can sıkıcı yakın zamanda bu konu hakkında youtube videosu dahi cekicem şuna inanıyorum ki ciddi anlamda haksız ban yiyen arkadaşlarla dolu forumlar.
reis ama ben valo da hile felan açmadım pcmde başka oyuna dair hile vs. şey yok o yüzden açmışlar demekki benım pc de hiçbir oyunda hile yok ve oyundan başka program fln yok işe yarar şeyler haricinde

Üye
5 HİZMET YILI
reis ama ben valo da hile felan açmadım pcmde başka oyuna dair hile vs. şey yok o yüzden açmışlar demekki benım pc de hiçbir oyunda hile yok ve oyundan başka program fln yok işe yarar şeyler haricinde
Evet onlarda bir bakıma haklılar ama dereceli maçlarımı izleyip makroyu valorant için kullanmadığımı anlıyabilirler spry şeklinden bariz anlaşılır onlar bunu yapmıyor ugraşmak istemiyorlar benim canımın sıkıldıgı noktada bu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yardımın için saol bende hemen mesaj atıyorum

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
brom benim 5 günüm kaldı normalde oyuna girdiğimde 152 hatası alıyordum oyun beni içeriye sokmuyordu hwid banlı olduğum için şimdi hata kodu 6 alıyorum yani bağlantı hatası işlemcini tekrar başlat diyip duruyor yani benim 5 gün sonra banım kalksa bile yine giremiyeceğim bu bağlanti hatası error u yüzüne illallah ettim, sen biliyormusun bu bağlantı hatasının çözümünü, internettekilerin hepsini yaptım çözülmedi gitmedi şerefsiz hata

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
benim 2088 de açılıcak şaka yapmıyorum pubg mobile gibi ban yedik anasını ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bir arkadaşım yemişti şu an kendisine söyledim eğer yararı olursa şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...