Onaylı Üye
hocam alakası yok hwidi kalkan bi adamın bi daha hile açacağını düşünmüyorum insanlar yalvarıyo ya gidip desteğe banım açılsın diye yeni pc alan bile var hergün ban kalktımı diye deneyen var iyice burnumuzu sürttüler bida cesaret edip kimsi hile açmaz valoranttaHata yapıyorlar kaldırsalar ne değişcek yine hile açıp yasaklanıcaklar yine bi bilet açma çabasına giricek herkes o banlar kalkmasa daha iyi.
hocam hesap banı deüil bu hwid ban cihaz banı yani yeni hesap açsanda banlanıyosun her hesap açışında otomatik ban yiyosun yani oynamana izin vermiyor bidahaban acilimasin yeni hesap ac oyuna zaten sen egelenmek isin gelmedinmi
Emin olma kalksa daha kullanmayacak kişilerden birisiyim genel olarak yorum yapmaHata yapıyorlar kaldırsalar ne değişcek yine hile açıp yasaklanıcaklar yine bi bilet açma çabasına giricek herkes o banlar kalkmasa daha iyi.
Genel yapıyorum kalktığı gibi hile açıcak insanlar için yorum yapıyorum.Emin olma kalksa daha kullanmayacak kişilerden birisiyim genel olarak yorum yapma
hocam nerden bu kadar eminsin belki 2 haziranda banlar cidden açılıcaktı ama bi sorun oldu belki önceden planlandı ama çok hile çıktığı için biraz daha beklediler tamam insanların bu konuda attığı biletleri kapatmaları doğru değildi ama sonuçta bunu bi kere yaptılar belki banları açmamaları oyalama taktiği değilde hileyi azaltmak için yapılan bi uzatmaydı bu kadar emin konuşma bence bekleyen birsürü insan var umutlarını kırmaaçmayacaklar adım gibi biliyorum oyalama taktiği açacakları açmışlar 2 haziranda açacaklardı şimdi 90 gün olayı çıktı
En baştan planlamışlar betada ban yiyenleri karalisteye almışlar 90 günlüğüne ne zaman ban yediysen üzerine 90 gün ekle benimkinin 12-13 Ağustos gibi kalkması gerekiyor bakalımaçmayacaklar adım gibi biliyorum oyalama taktiği açacakları açmışlar 2 haziranda açacaklardı şimdi 90 gün olayı çıktı
aga betadaki çarları beklemek yerine 90 gün yeni çarı kasmak daha mantıklı değil miEn baştan planlamışlar betada ban yiyenleri karalisteye almışlar 90 günlüğüne ne zaman ban yediysen üzerine 90 gün ekle benimkinin 12-13 Ağustos gibi kalkması gerekiyor bakalım
hwid ban yediğin için başka çar açamıyorsun sıkıntı o zatenaga betadaki çarları beklemek yerine 90 gün yeni çarı kasmak daha mantıklı değil mi
özür dilerim aga normal ban anlamışım kayıt defterinden felan diğer oyunlarda kaldırılıyor bunda kaldırılmıyor muhwid ban yediğin için başka çar açamıyorsun sıkıntı o zaten
bunda işe yaramıyor donanıma ban atıyorözür dilerim aga normal ban anlamışım kayıt defterinden felan diğer oyunlarda kaldırılıyor bunda kaldırılmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?