Valorant hwid banli cihazdan sanal cihaz ile oyuna girilebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam bunu ben denemiştim sanal bilgisayarsan valo hata veriyor sanal bilgisayardan oyun açılamıyor diye banlı olmasanız dahi hwid ban varsa spoofer kullanmaya çalışın
iyi forumlar

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bi arkadaşada sordum kanka malesef giremezsin

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
açamazsın hocam maalesef sanal cihazda sonuçta senin anakartından çalışacak

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
düşününce saçma geliyor ama denemeden bilemeyiz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
malesef hocam spoof ile o kadar uğraşmadan 2dk da kaldırabilirsin ama hwıd banı
Sıkıntı o zaten . Spoof yapma aşamalarında biosun versiyonunun değişmesi gerekli ve benim laptop eski olduğu için pek bir değişiklik yapma imkanım yok .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knkm yapamassn olmuo ben denedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
giremezsiniz hdwı ban direk ekran kartına işliyor ekran kartını deiştirmen lazım kanka

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sanal bilgisayarın Valorant'a herhangi bir erişim engeli yoksa girebilirsin. Sonuçta farklı bir bilgisayardan giriş yapacaksın. Ek olarak spoofer uygulamayıda deneyeiblirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sanal bilgisayardan giremezsin girsen dahi zaten sağlıklı oynayabilmende mümkün değil maalesef. Spoofer kullanmak zorundasın

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hayır sanal pc den girilmiyor malesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
giremezsin ordaki ban sahip olduğun pc içi cihazlara yansır

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum bunu denemeden bilemezsin hem bizi de bilgilendirmiş olursun bir dene bakalım denemekten zarar gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ticket ile şansını dene yoksa geçmiş olsun hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...