Valorant hwid banli cihazdan sanal cihaz ile oyuna girilebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
VM bypass lazım sanal makinede Valorant oynayabilmen için, bu soruyu sorduğuna göre zaten maalesef oynayamazsın :(

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
olabilir ama oynanmaz

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
girilmez hocam ama HWID Spoffer kullanıp temiz bir format atarsanız pc nize yedekliyip tekrar girebilirsiniz
hocam macbook u windows yapabilirsiniz aslına bakarsanız ben yapmıştım 2 sene önce

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
girilmez hocam ama HWID Spoffer kullanıp temiz bir format atarsanız pc nize yedekliyip tekrar girebilirsiniz
hocam macbook u windows yapabilirsiniz aslına bakarsanız ben yapmıştım 2 sene önce
Zaten o şekilde kullanıyordum . Ssd üzerinde sadece windows vardı . HWID spoofer için bios update gerektiğini öğrendim ve macbook9,2(2012) modeli elimde var . Araştırma yaptım fakat bios update yada downgrade hakkında neredeyse hiçbir bilgi edinemedim . Windows kurulu iken internette bulunan gupro amidewin vb yöntemleri denemeye çalıştım . DMI edit programı da açılıyor fakat yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor hata veriyordu . Şuan valorant oynatabildiğini iddia eden bir virtual machine programı buldum ve gereken kurulumları macOS üzerinden gerçekleştiriyorum . Eğer olumlu bir sonuç alırsam sizede ileteceğim . Çoğu arkadaş çalışmaz demiş fakat ben bi denemek istiyorum . Çalışır diyenler de stabil olmaz gibisine konuşmuşlar elimden geldiğince performanslı yapmaya çalışıcam (tabi çalışırsa)

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam ben daha önce csgo oynadım öyle sıfır akıcılık keyif alamazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hwid ban yediğinde hiçbir şekilde açamıyorsun veya oyuna giremiyorsun

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
malasef açamassın brom sanal bilgisayarda oyun açılmıyor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
hocam giremezsin boşa deneme ama ben ila denicem diyorsan sen bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
Bakıp haber vereyim dostum sana bi arkadaşımda vardı

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bilgisayar parçaların ban yiyor hwid banında sanal sunucu bunu çözmez

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
büyük ihtimalle girilmez donanım banı yemişsin çünkü ama dene belki de olur

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyuna girerken hata verir hocam

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
zamanında denedim fakat sanal pc açmamıştı valorant'ı . Eğer açarsa kullanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben denemiştim knk giremezsin :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...