malesef hocam spoof ile o kadar uğraşmadan 2dk da kaldırabilirsin ama hwıd banıoynadım begenmedım
düşününce saçma geliyor ama denemeden bilemeyizYakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
Sıkıntı o zaten . Spoof yapma aşamalarında biosun versiyonunun değişmesi gerekli ve benim laptop eski olduğu için pek bir değişiklik yapma imkanım yok .malesef hocam spoof ile o kadar uğraşmadan 2dk da kaldırabilirsin ama hwıd banı
Knkm yapamassn olmuo ben denedimYakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?