Zaten o şekilde kullanıyordum . Ssd üzerinde sadece windows vardı . HWID spoofer için bios update gerektiğini öğrendim ve macbook9,2(2012) modeli elimde var . Araştırma yaptım fakat bios update yada downgrade hakkında neredeyse hiçbir bilgi edinemedim . Windows kurulu iken internette bulunan gupro amidewin vb yöntemleri denemeye çalıştım . DMI edit programı da açılıyor fakat yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor hata veriyordu . Şuan valorant oynatabildiğini iddia eden bir virtual machine programı buldum ve gereken kurulumları macOS üzerinden gerçekleştiriyorum . Eğer olumlu bir sonuç alırsam sizede ileteceğim . Çoğu arkadaş çalışmaz demiş fakat ben bi denemek istiyorum . Çalışır diyenler de stabil olmaz gibisine konuşmuşlar elimden geldiğince performanslı yapmaya çalışıcam (tabi çalışırsa)girilmez hocam ama HWID Spoffer kullanıp temiz bir format atarsanız pc nize yedekliyip tekrar girebilirsiniz
hocam macbook u windows yapabilirsiniz aslına bakarsanız ben yapmıştım 2 sene önce
hocam giremezsin boşa deneme ama ben ila denicem diyorsan sen bilirsinYakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?
Bakıp haber vereyim dostum sana bi arkadaşımda vardıYakin zamanda hwid banlanmaya hak kazandım ve aslinda ocak 11 de banim bitiyordu fakat oyuna girmeyi denediğim icin 6 ay daha uzamış . Macbook uzerinden oynadigim icin spooferlarin geneli calismiyor çünkü bios update yapamıyorum . Bootcamp uzerinden windows kurup oyunu oynuyordum ve aklıma sanal cihaz oluşturup oyuna girmek geldi . Mantiken sanal cihazın bilgilerini ayarlayabiliyor olmam gerek buda hwid bani kaldırmak olmaz mı ? Internetim yavaş olduğu icin windows vb indirmeye baslamadan önce topluluğa danışmak istedim . Sizce bunun bir yolu var mi ? Var ise anakart vb bilgilerin degistirilebildigi bir sanal cihaz uygulaması var mi ?