Valorant HWID (Hardware ID) - Cihaz Ban Konusunda Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Ben de kapalı betada yasaklanan oyunculardan biriyim. Forumda bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Biri demiş "ban kalkacak", biri demiş "benim banım kalktı" falan. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum, banınız kalkmayacak. Valorant'ı tekrar oynamak isteyen arkadaşlarım cihaz değiştirmek zorunda. Hard Disk değişimi, Anakart değişimi, Ekran Kartı değişimi, Ram değişimi, onun dışında saçma sapan mouse klavye değişimi falan hiçbiri işe yaramıyor. 15 ten fazla HWID Spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu arada 2 tanesi de ücretliydi bu spoofer'ların. Banınız kalkmıyor, kalkmayacak da. Bunu neden yazıyorum? Herkes bilsin boşuna umutlanmasın "Lan acaba kalkacak mı?" diye. Tek çözüm başka bir bilgisayar. Üzgünüm. Dediklerime ek olarak, forumda bir arkadaşın "Banlar Ağustosta Kalkıyor!" isimli başlığına ithafen şu maili sizlerle paylaşıyorum:
bf1bbfbb-9c30-4408-85ab-7df1b9fbf6b7.jpg

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I don't think the AntiCheat is as sick as they claim, I mean... There already are ton shit of cheaters in that game, just legit hack & you'll be fine, it's the new cs go you know.

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok güzel konu kankam. Forumda gerçekten önüne gelen konuşuyor boş umutlar kuruyor ama senin bu paylaşımın çok realist olmuş.

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok güzel konu kankam. Forumda gerçekten önüne gelen konuşuyor boş umutlar kuruyor ama senin bu paylaşımın çok realist olmuş.
Eyvallah dostum, herkesin bunu duymaya ihtiyacı olduğunu farkettim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yanlış bilgi vermene gerek yok cihaz banları kalkıyor seninki kalkmadığı için insanların umutlarını tüketme cihaz değiştirmek zorunda değilsiniz arkadaşlar banınız illa ki kalkar en kötü ileride bir ban kaldırma yöntemi bulunur moralinizi bozmayın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I think moderation will know how to answer you better...

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yanlış bilgi vermene gerek yok cihaz banları kalkıyor seninki kalkmadığı için insanların umutlarını tüketme cihaz değiştirmek zorunda değilsiniz arkadaşlar banınız illa ki kalkar en kötü ileride bir ban kaldırma yöntemi bulunur moralinizi bozmayın
Yanlış bilgi vermek? Yanlış bilgi arıyorsan bu konuda açılmış diğer başlıklara bak kardeşim. Ben açıklamamı yaptım, kanıtını da sizinle paylaştım. Banınız illa ki kalkar gibi saçma sapan bir cümleyle insanları umutlandıramazsın çünkü bu cümlede en ufak bir netlik bile yok. Sen böyle devam et, inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 saattir açılan başlıkların hepsini neredeyse inceliyorum, beni tek bilgilendiren başlık bu oldu. Sırf buraya yorum yazabilmek için üye oldum. Teşekkürler arkadaşım :mum:

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 saattir açılan başlıkların hepsini neredeyse inceliyorum, beni tek bilgilendiren başlık bu oldu. Sırf buraya yorum yazabilmek için üye oldum. Teşekkürler arkadaşım :mum:
Ne demek dostum. Aydınlatabildiysem ne mutlu bana.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yanlış bilgi vermek? Yanlış bilgi arıyorsan bu konuda açılmış diğer başlıklara bak kardeşim. Ben açıklamamı yaptım, kanıtını da sizinle paylaştım. Banınız illa ki kalkar gibi saçma sapan bir cümleyle insanları umutlandıramazsın çünkü bu cümlede en ufak bir netlik bile yok. Sen böyle devam et, inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
senin banın kaldırılmıyorsa bu konunun diğerleri ile bir alakası yok benimki kalkıyor riota attığım mailler sonucu kalkıcağı tarihi öğrendim seninki kalkmıyorsa bu ne benim ne de diğerlerinin problemidir lütfen gelecek de dahil olmak üzere tüm yolları denemeden ban yiyen insanların umutları ile oynama biraz daha sabret ileride senin de banın kalkabilir riota düzenli olarak yazarsan sonuç alabilirsin

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
senin banın kaldırılmıyorsa bu konunun diğerleri ile bir alakası yok benimki kalkıyor riota attığım mailler sonucu kalkıcağı tarihi öğrendim seninki kalkmıyorsa bu ne benim ne de diğerlerinin problemidir lütfen gelecek de dahil olmak üzere tüm yolları denemeden ban yiyen insanların umutları ile oynama biraz daha sabret ileride senin de banın kalkabilir riota düzenli olarak yazarsan sonuç alabilirsin
Riota attığın mailler sonucu kalkacağını öğrenmişsin, biz de riota attığımız mailler sonucu kalkmayacağını öğrendik. İlla kanıtlayalım mı? Sen nasıl biliyorsan öyle devam et dostum inanmak ya da umudunu yitirmek durumunda değilsin.
Ekran Alıntısı.PNG

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bi umut oyuncu azalırda belki açarlar .d

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tamamen boş konu senin banın kalkmıyor diye diğer insanlarında kalkmayacak diye bişey yok. Bende ticket attım tarihine ve saatine kadar ne zaman açılacağını söylediler. Konuya profilimden ulaşabilirsin kesin bilgi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun biraz oynadınızda kolay geliyo script açmanıza gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bende süresiz olarak biliyodum , bu geçen konuşmalar ekte koyacağım tweet'ten sonra çıkan şeyler , bu tweeti atan arkadaş riot çalışanı isminden araştırabilirsiniz twitterına girebilirsiniz ,kendi official twitterı daha uzatmıyayım ek'i okursunuz

Ekra1n Alıntısı.PNG

BETA sürecinde yenilen banların 90 gün sonra açılacağı , fakat tekrarında böyle birşey olmadığını süresiz olarak banlanacağını söylüyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende süresiz olarak biliyodum , bu geçen konuşmalar ekte koyacağım tweet'ten sonra çıkan şeyler , bu tweeti atan arkadaş riot çalışanı isminden araştırabilirsiniz twitterına girebilirsiniz ,kendi official twitterı daha uzatmıyayım ek'i okursunuz

Ekli dosyayı görüntüle 49524

BETA sürecinde yenilen banların 90 gün sonra açılacağı , fakat tekrarında böyle birşey olmadığını süresiz olarak banlanacağını söylüyor
Aynen öyle ben 12 Mayıs'ta hwid ban yemiştim 11-12 Ağustos gibi kalkması lazım. Desteğe yazıp tarihi sorduğumda bana 11 Ağustos'ta kalkacağını ve saatini söylediler. Arkadaş bilip bilmeden konuşuyor galiba betadan sonra ban yemiş.

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Ben de kapalı betada yasaklanan oyunculardan biriyim. Forumda bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Biri demiş "ban kalkacak", biri demiş "benim banım kalktı" falan. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum, maalesef banınız kalkmayacak. Valorant'ı tekrar oynamak isteyen arkadaşlarım cihaz değiştirmek zorunda. Hard Disk değişimi, Anakart değişimi, Ekran Kartı değişimi, Ram değişimi, onun dışında saçma sapan mouse klavye değişimi falan hiçbiri işe yaramıyor. 15 ten fazla HWID Spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu arada 2 tanesi de ücretliydi bu spoofer'ların. Banınız kalkmıyor, kalkmayacak da. Bunu neden yazıyorum? Herkes bilsin boşuna umutlanmasın "Lan acaba kalkacak mı?" diye. Tek çözüm başka bir bilgisayar. Üzgünüm. Dediklerime ek olarak, forumda bir arkadaşın "Banlar Ağustosta Kalkıyor!" isimli başlığına ithafen şu maili sizlerle paylaşıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 49517
banı kaldıramazsın aff gelirse oynarsın şimdilik yeni hesap ile oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...