Valorant HWID (Hardware ID) - Cihaz Ban Konusunda Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Ben de kapalı betada yasaklanan oyunculardan biriyim. Forumda bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Biri demiş "ban kalkacak", biri demiş "benim banım kalktı" falan. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum, maalesef banınız kalkmayacak. Valorant'ı tekrar oynamak isteyen arkadaşlarım cihaz değiştirmek zorunda. Hard Disk değişimi, Anakart değişimi, Ekran Kartı değişimi, Ram değişimi, onun dışında saçma sapan mouse klavye değişimi falan hiçbiri işe yaramıyor. 15 ten fazla HWID Spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu arada 2 tanesi de ücretliydi bu spoofer'ların. Banınız kalkmıyor, kalkmayacak da. Bunu neden yazıyorum? Herkes bilsin boşuna umutlanmasın "Lan acaba kalkacak mı?" diye. Tek çözüm başka bir bilgisayar. Üzgünüm. Dediklerime ek olarak, forumda bir arkadaşın "Banlar Ağustosta Kalkıyor!" isimli başlığına ithafen şu maili sizlerle paylaşıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 49517
yararlı konu aga

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hacı adamlar sağlam kovalıyor pcdeki tüm dosyaları kontrol ediyorlar 1 saatte 5 çar ban yedi programları kaldırmama rağmen

Üye
5 HİZMET YILI
Yanlış bilgi vermek? Yanlış bilgi arıyorsan bu konuda açılmış diğer başlıklara bak kardeşim. Ben açıklamamı yaptım, kanıtını da sizinle paylaştım. Banınız illa ki kalkar gibi saçma sapan bir cümleyle insanları umutlandıramazsın çünkü bu cümlede en ufak bir netlik bile yok. Sen böyle devam et, inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Robot destek sisteminin cevaplarina itafen boyle bir konu acman komik, twitterdan Max ve Phillip'i takip edersen Amerika'da vanguard ekibinin basindaki iki muhendisler.Onlardan iyi bilmiyor turkiyedeki destek ekibi ve robotlari :))

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tamamen boş konu senin banın kalkmıyor diye diğer insanlarında kalkmayacak diye bişey yok. Bende ticket attım tarihine ve saatine kadar ne zaman açılacağını söylediler. Konuya profilimden ulaşabilirsin kesin bilgi.
Ben de ticket attım bana da süresiz banlandığımı söylediler, buradaki kimseden farklı birşey yapmadım. Neden senin banın kalksın da benim banım kalkmasın? Saçma.
Post automatically merged:

Robot destek sisteminin cevaplarina itafen boyle bir konu acman komik, twitterdan Max ve Phillip'i takip edersen Amerika'da vanguard ekibinin basindaki iki muhendisler.Onlardan iyi bilmiyor turkiyedeki destek ekibi ve robotlari :))
Ha diyorsun ki Türkiye'dekiler kafadan sallıyor, bilmeden konuşuyor. Riot da bunlara ekmek veriyor :))

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynen öyle ben 12 Mayıs'ta hwid ban yemiştim 11-12 Ağustos gibi kalkması lazım. Desteğe yazıp tarihi sorduğumda bana 11 Ağustos'ta kalkacağını ve saatini söylediler. Arkadaş bilip bilmeden konuşuyor galiba betadan sonra ban yemiş.
Ah be güzel kardeşim, kaç kere yazmışım betada ban yedim diye. Yukarıda mailin fotoğrafını attım onda bile yazıyor. 'Bilip bilmeden' yorum yapıyorsun :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tam olarak ban yediğin tarihi hatırlıyor musun?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kısacası hile falan açmayın şu oyunda, ha oynamak istemiyorsanız o ayrı

Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
banada aynısı dendı 15 mayıs da betada yedım bende banı sebebi nedir yani neden boyle oluyor ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hadi ya üzüldüm buna bnde cihaz ban yedim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
varsa gerçekten inanılmazsınız ya Teşekkürler arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...