Bu seni hiç ilgilendirmez dostum. İsteyen istediği oyunu oynar, istediği oyunda da hile açar. Sonuçlarına da katlanır. Bak işine.bu kolay oyunda bile hack açan varsa gerçekten inanılmazsınız ya
Eyvallah dostum, herkesin bunu duymaya ihtiyacı olduğunu farkettim.Çok güzel konu kankam. Forumda gerçekten önüne gelen konuşuyor boş umutlar kuruyor ama senin bu paylaşımın çok realist olmuş.
Yanlış bilgi vermek? Yanlış bilgi arıyorsan bu konuda açılmış diğer başlıklara bak kardeşim. Ben açıklamamı yaptım, kanıtını da sizinle paylaştım. Banınız illa ki kalkar gibi saçma sapan bir cümleyle insanları umutlandıramazsın çünkü bu cümlede en ufak bir netlik bile yok. Sen böyle devam et, inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramazyanlış bilgi vermene gerek yok cihaz banları kalkıyor seninki kalkmadığı için insanların umutlarını tüketme cihaz değiştirmek zorunda değilsiniz arkadaşlar banınız illa ki kalkar en kötü ileride bir ban kaldırma yöntemi bulunur moralinizi bozmayın
Ne demek dostum. Aydınlatabildiysem ne mutlu bana.Yaklaşık 2 saattir açılan başlıkların hepsini neredeyse inceliyorum, beni tek bilgilendiren başlık bu oldu. Sırf buraya yorum yazabilmek için üye oldum. Teşekkürler arkadaşım
senin banın kaldırılmıyorsa bu konunun diğerleri ile bir alakası yok benimki kalkıyor riota attığım mailler sonucu kalkıcağı tarihi öğrendim seninki kalkmıyorsa bu ne benim ne de diğerlerinin problemidir lütfen gelecek de dahil olmak üzere tüm yolları denemeden ban yiyen insanların umutları ile oynama biraz daha sabret ileride senin de banın kalkabilir riota düzenli olarak yazarsan sonuç alabilirsinYanlış bilgi vermek? Yanlış bilgi arıyorsan bu konuda açılmış diğer başlıklara bak kardeşim. Ben açıklamamı yaptım, kanıtını da sizinle paylaştım. Banınız illa ki kalkar gibi saçma sapan bir cümleyle insanları umutlandıramazsın çünkü bu cümlede en ufak bir netlik bile yok. Sen böyle devam et, inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramazBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Riota attığın mailler sonucu kalkacağını öğrenmişsin, biz de riota attığımız mailler sonucu kalkmayacağını öğrendik. İlla kanıtlayalım mı? Sen nasıl biliyorsan öyle devam et dostum inanmak ya da umudunu yitirmek durumunda değilsin.senin banın kaldırılmıyorsa bu konunun diğerleri ile bir alakası yok benimki kalkıyor riota attığım mailler sonucu kalkıcağı tarihi öğrendim seninki kalkmıyorsa bu ne benim ne de diğerlerinin problemidir lütfen gelecek de dahil olmak üzere tüm yolları denemeden ban yiyen insanların umutları ile oynama biraz daha sabret ileride senin de banın kalkabilir riota düzenli olarak yazarsan sonuç alabilirsin
Aynen öyle ben 12 Mayıs'ta hwid ban yemiştim 11-12 Ağustos gibi kalkması lazım. Desteğe yazıp tarihi sorduğumda bana 11 Ağustos'ta kalkacağını ve saatini söylediler. Arkadaş bilip bilmeden konuşuyor galiba betadan sonra ban yemiş.Bende süresiz olarak biliyodum , bu geçen konuşmalar ekte koyacağım tweet'ten sonra çıkan şeyler , bu tweeti atan arkadaş riot çalışanı isminden araştırabilirsiniz twitterına girebilirsiniz ,kendi official twitterı daha uzatmıyayım ek'i okursunuz
Ekli dosyayı görüntüle 49524
BETA sürecinde yenilen banların 90 gün sonra açılacağı , fakat tekrarında böyle birşey olmadığını süresiz olarak banlanacağını söylüyor
banı kaldıramazsın aff gelirse oynarsın şimdilik yeni hesap ile oynaMerhaba arkadaşlar. Ben de kapalı betada yasaklanan oyunculardan biriyim. Forumda bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Biri demiş "ban kalkacak", biri demiş "benim banım kalktı" falan. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum, maalesef banınız kalkmayacak. Valorant'ı tekrar oynamak isteyen arkadaşlarım cihaz değiştirmek zorunda. Hard Disk değişimi, Anakart değişimi, Ekran Kartı değişimi, Ram değişimi, onun dışında saçma sapan mouse klavye değişimi falan hiçbiri işe yaramıyor. 15 ten fazla HWID Spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu arada 2 tanesi de ücretliydi bu spoofer'ların. Banınız kalkmıyor, kalkmayacak da. Bunu neden yazıyorum? Herkes bilsin boşuna umutlanmasın "Lan acaba kalkacak mı?" diye. Tek çözüm başka bir bilgisayar. Üzgünüm. Dediklerime ek olarak, forumda bir arkadaşın "Banlar Ağustosta Kalkıyor!" isimli başlığına ithafen şu maili sizlerle paylaşıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 49517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?