Üye
oyun cidden güzel
hocam araştırmadan boş yapıp insanları yanıltıyosun kapalı betada ban yiyenlerinki kalkıyor kalkmayanlarınki oyunun tam sürümünde ban yiyenler yada hem kapalı betada hemde açık betada bi şekilde ban yiyenler gerçekten kapalı betada ban yiyenler desteğe yazdığında şu cevaplarla karşılaştılar ss inide atıyorum bu forumda gezersen sende görebilirsinMerhaba arkadaşlar. Ben de kapalı betada yasaklanan oyunculardan biriyim. Forumda bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Biri demiş "ban kalkacak", biri demiş "benim banım kalktı" falan. Arkadaşlar üzülerek söylüyorum, banınız kalkmayacak. Valorant'ı tekrar oynamak isteyen arkadaşlarım cihaz değiştirmek zorunda. Hard Disk değişimi, Anakart değişimi, Ekran Kartı değişimi, Ram değişimi, onun dışında saçma sapan mouse klavye değişimi falan hiçbiri işe yaramıyor. 15 ten fazla HWID Spoofer denedim hiçbiri işe yaramadı. Bu arada 2 tanesi de ücretliydi bu spoofer'ların. Banınız kalkmıyor, kalkmayacak da. Bunu neden yazıyorum? Herkes bilsin boşuna umutlanmasın "Lan acaba kalkacak mı?" diye. Tek çözüm başka bir bilgisayar. Üzgünüm. Dediklerime ek olarak, forumda bir arkadaşın "Banlar Ağustosta Kalkıyor!" isimli başlığına ithafen şu maili sizlerle paylaşıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 49517
onda geçerli degil kalkmaz süresiz yediysenLeague of Legends için aynı şey geçerli mi? Umarım değildir![]()
Oh, rahatladım sağolonda geçerli degil kalkmaz süresiz yediysen
ya kardeşim sende ibaseult kullandın bende bana neden cihaz banınıız süresiz dediler ?Ekli dosyayı görüntüle 49833
Bu yalan mı kardeşim ozaman bende kapalı betada yedim yaptıgınız şuca göre degişiyor banınız
ben ibasult kullanmadım bilmiyorum aimbot testi yaptım philip bana cevap verdi test yaptıgın için banın 18 inde acılcak diye bide gittim riot destege yazdım onlarda aynısını söyledi forumda konum var hatta bakabilirsin philip le 1-1 cevap aldımya kardeşim sende ibaseult kullandın bende bana neden cihaz banınıız süresiz dediler ?
poligonda test ettim oyun içinde aimbot açıp kullanmadımaimbot testini neyle yaptın birader ?