Çözüldü Valorant HWID Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Haksız valorant hwid ban ile karşı karşıyayım ücretsiz hwid spoofer önerebilecek varmı ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
haksız yememişsindir illaki 1 el bile olsa açmışsındır sitede valorant spoofer bulunmakta daha yeni paylaşıldı deneyebilirsin konu linki :https://memoryhackers.org/konular/lazyvalo-valorant-aimbot-esp-spoofer-march-2021.202651/
ben o spooferdan bişi anlamadım yapamadım daha doğrusu bana discorddan destek olabilirmisin acaba?
Post automatically merged:

Merhaba,
Piyasada herhangi bir ücretsiz spoofer yok.
Kısa bir süre önce @Pikachu7 'nin cracklediği program üzerinden muhtemelen HWID Ban ile ilgili bir çözüm üretilebiliyor olacaktır(tam olarak belli değil).
Konu hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lazyvalo-valorant-aimbot-esp-spoofer-march-2021.202651/
bana destek olabilirmisin discordda lazyvalo ilgili yetkililere yazdım fakat geri dönüş alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyunu yeni yükleyip hiçbir ile ile ilgili araştırma yapmadım sırf ya bir valorant developer yada vanguard problemi.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben o spooferdan bişi anlamadım yapamadım daha doğrusu bana discorddan destek olabilirmisin acaba?
Post automatically merged:

bana destek olabilirmisin discordda lazyvalo ilgili yetkililere yazdım fakat geri dönüş alamadım
Şu an sürüm konusunda ufak bir çalışma var, kısa süre içerisinde paylaştığım konu üzerinden; konu sahibi açıklama yapacaktır. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Free spoofer satanlara inanma piyasada spoofer diye bişey yok hwıt ban türlü türlüdür diske ban atar anakarta ban atar bunlar farklılık gösteriri bazen ip ban atar başka diske kur valorantı bide ip değişip girmeyi dene şansın varsa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...