Valorant için AHK durumu nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çalışıp çalışmadığını denemedim önceden kullanmış ban yemiştim ama uzun bir süre kullanmıştım ve bunu paylaşan arkadaş bizi uyarmıştı sadece operatör ve marshal tarzı silahlarda 2 de 1 falan kullanın demişti ama ben her türlü silahta kullandım (judge odin ares bulldog vs. hariç) guardian ve vandalda çok güzel oluyordu ama :D zınk çıkar çıkmaz :D O yüzden çok rapor yiyip ban yedim incelemeye düşüp. Durum hala öyleyse bile ara sıra böyle op falan aldığımda kullanırım diye düşünmüştüm ama çalışmıyor diyenler var ama şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar tam ekranda çalışmıyor çoğu kişide pencereli tam ekran yapmak gerekiyor ve sarı yeşil körlüğünü ayarlamak lazım
Edit: Çalışıyor denedim ama direk geri kaldırdım çünkü kardeşimin pc de denedim ban yemesin şimdi :D

Son düzenleme:
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler bir süre kullandım 0 hesapta kullanmanızı tavsiye etmiyorum çünkü haritalarda değişiklik falan yapıldığı için çoğu bölgede miss shot atıyor mesela op ile cross koyuyorsun bir yere alt tuşuna basılı tutuyorsun adam olmamasına rağmen ateş ediyor basar basmaz ve çok belli oluyor 1 2 3 olur hani öylesine sıktın derler ama 4 5 olursa sıkıntı çoğu yerde oluyor örnek haven c site uzun sol kısım c site arkasından ct bakarken sağ taraf vs. yani diğer haritalarda da var ama gereksiz ya özellikle 60hz ve 100fps altı oyun oynuyorsanız hele hiç indirmeyin anca shiftle gelen adamı teklersiniz öteki türlü koşarak gelen adamı opla bile vuramazsınız yani akıcılık şart(3 ayrı pc de deneyip bu sonuca vardım) bu ahk için yine de dediğim gibi kullanmanızı önermiyorum çok yerde miss click atıyor hele hele chamberdaysanız çok belli oluyor kimse random daha raunt başında chamberin ultisinin mermisini harcamaz değil mi :D her ultı actıgında birde
Özetle AHK çalışıyor
3 bilgisayarda 3 ayrı hesapta yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ban yiyen olmadı ama ban yemeyeceği anlamına gelmiyor (incelemeye düşerse yer)
Genel sonuç kullanılmasını asla önermiyorum çok miss click atıyor önceden böyle bir sorun yoktu haritalardaki değişikliklerden dolayı olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...