Ben ticket attım ama gerekli açıklama yapmadılar sistemimde gayet iyiOptimizasyon skintisi mi var yoksa banami oyle geliyor diyordum hep hic bi guncelleme ilede optimizasyon ile alakali birseyde gormedim
Yeni mapda kaç fps alıyorsun adamımbence optimizasyonda bi sıkıntı yok
Çok fazla bug vs de var yeni mapdadostum şuan gerkmiyor gibi ama yapılmasında fayda var takılmaların azalması için
İşte bundan bahsediyorum kimse memnun değilçoğu mapta 500/600 fps alan pc yeni harıtada 200 ü gördüğü oluyor bence gerekli
Benimde sistemim gayet iyi bu yuzden optimizasyon sikintisi oldugunu dusunuyorumBen ticket attım ama gerekli açıklama yapmadılar sistemimde gayet iyi
Bence hep beraber ticket atarak bi optimizasyon getire biliriz buradakiler ile birlikteBenimde sistemim gayet iyi bu yuzden optimizasyon sikintisi oldugunu dusunuyorum
2,3 kisiye bakacaklarini dusunmuyorum getireceklerse zaten getirirlerBence hep beraber ticket atarak bi optimizasyon getire biliriz buradakiler ile birlikte
3 yamadır bekliyorum2,3 kisiye bakacaklarini dusunmuyorum getireceklerse zaten getirirler
bende bekliyorum iste onun icin soyledim sorunmu sorun evet ama kosarak vurma gibi sorunlara ne kadar uzun surede bi care buldular tam bulamasalarda :d3 yamadır bekliyorum
Koşarak vurmayı söylemiyorum bile şşş awğogjaıpwjgwıpajgbende bekliyorum iste onun icin soyledim sorunmu sorun evet ama kosarak vurma gibi sorunlara ne kadar uzun surede bi care buldular tam bulamasalarda :d
Evette konumuzla ne alakası varvalheimi bilirsin değil mi
Onun optimizasyonunu soyluyor sanirim bircok seyi icinde bulunduran bir oyun hem optimizasyon sikintisi yok hem de az bir boyutu varEvette konumuzla ne alakası var
Haklısında riot games çalışanları yıllardır böyle yapacak birşeyimiz yokOnun optimizasyonunu soyluyor sanirim bircok seyi icinde bulunduran bir oyun hem optimizasyon sikintisi yok hem de az bir boyutu var