✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Beklemek duser gibi bakalim duzeltilecekmiHaklısında riot games çalışanları yıllardır böyle yapacak birşeyimiz yok
Beklemek duser gibi bakalim duzeltilecekmiHaklısında riot games çalışanları yıllardır böyle yapacak birşeyimiz yok
Hiç sanmıyorum ama driverlarıma güncelleme gelmiş sizinde bakmanızı öneririm düzeldi gbiBeklemek duser gibi bakalim duzeltilecekmi
Benim driverlarim her zaman guncel hergun kontrol ediyorum ama bu sorun bende uzun zamandir var dedigim gibiHiç sanmıyorum ama driverlarıma güncelleme gelmiş sizinde bakmanızı öneririm düzeldi gbi
Bizdede var ama denicez yapcak bişi yokBenim driverlarim her zaman guncel hergun kontrol ediyorum ama bu sorun bende uzun zamandir var dedigim gibi
Ne alaka riot gamesin hiç bir oyununa gereksiz detay gelmezfazla detaylar gelirse wolfteama döner ilerde valla
Dostum bence gerekli değil .Çoğu pc 60 fps alıyorBence gayet gerekli çünkü bazen yeni mapda fps düşüşü yaşıyorum
Nasıl değil oyunu güncel olarak oynuyor musnu 60 fps ile max goldu görürsün ben dia 2yim ama yetmiyor fpsDostum bence gerekli değil .Çoğu pc 60 fps alıyor
Sonunda aynı düşünceeeben bunun hakkında sorun yaşayan 4-5 insan gördüm hepsi tesadüf olamaz bence bir sorun var çünkü bende beta süreci bittikten sonra ilk 2-3 hafta oyunu sık oynamıştım aldığım fps 350-400 civarıydı yakın zamanda geri başladım ve fps en düşükte olsa bile 230-180 civarında alıyorum bence oyun için optimizasyon gerekli
ve + olarak bilgisayarımın bileşenlerini değiştirmedim bende sana katılıyorum gerçekten bir problem varSonunda aynı düşünceee
Umarım buradan bir ses oluruzve + olarak bilgisayarımın bileşenlerini değiştirmedim bende sana katılıyorum gerçekten bir problem var
Bence yanılıyorsun dostumŞu an oyunda optimizasyonda bir sıkıntı yok
Ne gibi optimizasyon sıkıntısı var ki ben hiç karşılaşmadımBence yanılıyorsun dostum
Yeni map adını hatırlamıyorum ipde hiç gezdin mi bide bazı yerlerde bug sayesinde fps düşüyor optimizasyon şartNe gibi optimizasyon sıkıntısı var ki ben hiç karşılaşmadım
Güncelleme ile düzeltildi diye biliyorum ben onuYeni map adını hatırlamıyorum ipde hiç gezdin mi bide bazı yerlerde bug sayesinde fps düşüyor optimizasyon şart
Oyunda isen denemeni öneririm düzelmedi halaGüncelleme ile düzeltildi diye biliyorum ben onu
Şu an dışarıdayım eve geldiğimde denerimOyunda isen denemeni öneririm düzelmedi hala