Denediğim sürüm windows 10 22h2 diğer sürümlerinde deneme fırsatım olmadı fakat bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.Tüm windows sürümlerinde geçerli midir?
işe yarıyor hocam, gördüğünüz üzere daha seçim ekranı gelmeden alıyor.hocam işe yararsa hz farkı diye birşey olmucak kitlerken
İyi forumlar memnun kalacağına garanti verebilirimhocam mükemmel bişey eğer gerçekten oluyorsa deneyeceğim umarım yapabilirim teşekkürler şimdiden
iyi forumlar
Tabi kardeşim işimizi iyi yapıyoruz .dOlm daha ekran gelmeden kitledi işe yarıyor
Aynen canım, Sen fazla zekisin he. Aylardır kullanıyorum arkadaşlar ban falan yemedim.kanka kullanmayın ban sebebi
EyvAllah kral, güle güle kullan.mukemmel hocam bu elinesaglik
Kral teşekkür ederim, chams ve instalocker... Tadından yenmez valla.Thinker baba neler yapmışsın ya ellerine emeklerine sağlık diyorum
Artık 4 ay sonra kısmetse salak gibi rage oynayıp ban yedirttim rapordan ya sorma vallaKral teşekkür ederim, chams ve instalocker... Tadından yenmez valla.
Hocam daha 1 hafta olmadı ya senin ban açalı, fazla kaptırdın kendini herhalde, yazık oldu ya. Neyse Spoof + Raid yap diyeceğim de sen uğraşmak istemezsin galiba.Artık 4 ay sonra kısmetse salak gibi rage oynayıp ban yedirttim rapordan ya sorma valla
yok be kral onları yapmam büyük ihtimalle paşalar gibi beklerim 4 ay ondan sonrasına Allah kerim chams olunca dayanamıyorum daha adamlar çıkmadan sıkmaya falan çalışıyorum sage ile 46 kill aldım maç bitti 5 dk sonra val5 uzaklaştırıldın tahmin ediyordum zatenHocam daha 1 hafta olmadı ya senin ban açalı, fazla kaptırdın kendini herhalde, yazık oldu ya. Neyse Spoof + Raid yap diyeceğim de sen uğraşmak istemezsin galiba.
Baba Lol devam o zaman .dyok be kral onları yapmam büyük ihtimalle paşalar gibi beklerim 4 ay ondan sonrasına Allah kerim chams olunca dayanamıyorum daha adamlar çıkmadan sıkmaya falan çalışıyorum sage ile 46 kill aldım maç bitti 5 dk sonra val5 uzaklaştırıldın tahmin ediyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?