Valorant İnternet Kafe Yüzünden Hesap Kalıcı Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence ticket açman gereksiz olur botlar cevapladığı için pek bir şey yapamıyacaklar gidip internet cafe sahibiyle veya ticket acmayı dene ama benim önereceğim seçenek internet cafe sahibiyle görüşmen olur

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu durumu en detaylısına kadar riot'a ticket atman biraz süre alıyor ama cevaplıyorlar.Onlar detaylı inceleme yaparlar zaten banını açıcaklarını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
durumu aynen bu sekilde destege iletirsen belki bir sey yapabilirler ama sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
(BİLGİSİ OLAN VEYA BASINA GELENLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM)
Dostum ona yapacak birşey yok ama riot desteğe yazman gerek riot games support kısmına kendini izah et kanıtlaman gerek bilgin olsun

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ticket durumu acıkla düzelir

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
internet kafede hile açmış hocam biri sen de o pcden giriş yaptıgın icin ban yemissin internet kafecinin denetlemesi gerekti hakkını ara

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
25 ocak günü arkadaşlarım ile internet kafeye gittik dısardaydık diye valo girdik ilk oturdugum masada van152 hatası aldı korktum bi an sonra baska masaya gectim ve orda girdim hesabıma acıldı. 1 mac attık baska hesaba gectim o macın sonunda arkadasım ban yedi benim oturdugum ilk masada oda hesabına giris yapmıs van152 hatası almıstı. bugün girdigimde ise oyuna -evde- val61 hatası verdi (KALICI UZAKLAŞTIRILMA-donanım banı değil)sizce banım acılırmı anlaşılırsa internet kafaden girdigim için
hileden değil farklı iplerden seri oturum açtığın için yemişsin. desteğe internet kafede olduğunu güzel bi şekilde anlatırsan açarlar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ticket at peşine düş vazgeçme bence olumlu sonuç elde edersin dostum suçsuzsan.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Riota aynı şekilde durumu anlatarak ticket at. Durumu anlayıp banini kaldıracaklarına eminim

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
destek ekibiyle uzun süre konuşmuş birisiyim bi işe yaramazlar hesabını geri alamazsın büyük ihtimalle

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
brom buna inan olsun yapıcak bişeyim yok başkalarından fikir alman lazım

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
internet kafeden girdiğini kanıtlarsan muhtemelen hesabını açacaklardır

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende ban yemiştim ama açılmadı birisi o masada hile açmış ve girenlerin hepsi ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Açacaklarına sanmıyorum ama yetkilelere mail atmayı deneyebilirsin tickey yerine

Ultra Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Bence güçlü sahtekar kullanmalısın çünkü kalıcı yasağın var

Üye
3 HİZMET YILI
o masa da hile açılmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...