Valorant kendi hilemi yazmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knka o kadar uğraşıp ban yersen birde sıkıntı ya para yatır al yada güvendiğin birinden hileyi satın al uğraşma boşver

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
report yersen yersin
Merhaba millet valorant hilesini denedim legit oynadım 2 maç sonra ban yedim. Herneyse zaten yan hesaptı 2 level. Valorantta kendi hilemi kodlama imkanım var mı kodladım ve çalıştırdım diyelim public olmadığı için ban riskim olur mu legit oynasam bile ? Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum 0dan direkt valorant hilesi yazamazsin. Önce cheat engine ile memory hacking daha sonra csgo ile sıra sıra kademeyi arttır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba millet valorant hilesini denedim legit oynadım 2 maç sonra ban yedim. Herneyse zaten yan hesaptı 2 level. Valorantta kendi hilemi kodlama imkanım var mı kodladım ve çalıştırdım diyelim public olmadığı için ban riskim olur mu legit oynasam bile ? Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Yazılım öğrenmen lazım çok uzun vadeli çok çalışma ve peygamber sabrı istiyor valornt gibi bi oyuna hile kodlamak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorant hileszi yaparsan çok kapsamlı olması lazm çok da emek harcaman lazm zor dur

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İlk başlarda chams vs değilde yapayzeka (color bot) yapmanı öneririm yapımı daha kolay ve ban riskleri düşük oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir hile yazıp piyasaya sürmek ayrı bir başarıdır bence

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yeterli kod bilgisine sahipsen neden olmasın ama yazacağın program third party olmasın dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...