Valorant kilitlenen hesabın kilidi nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba, bir Valorant hesabı almıştım fakat kilitlendi. Satıcı ücretimi de iade etti fakat hesap bende öyle kaldı, hesap kilitlenme sebebi Riot'un hesapta olağan dışı hesap hareketleri görmesi ve hesabın ilk mail harcama yapılan kart vs. bilgileri istiyor. Ne ben ne satıcı bu bilgilere sahip değiliz. Var mı bunun bir yolu? Eğer uğraşan bilen varsa konu altına ya da özelden yazarsa sevinirim. Hakkı neyse de verilir, teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2023-10-31 011404.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aynı sorun benim de başıma geldi ve videoları izledim ama çözüm bulamadım

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk biraz zor bulursun arkadaşı galiba skinleri çalıntı kredi kartı ile almış arada böyle sorunlar olabiliyo sende riot a ticket at hesabı başka birinden satın aldım diye

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Ya hesap çalıntıdır ya da ödemeler çalıntı kredi kartıyla yapılmıştır. Ama hesap gitmediyse büyük ihtimal hesap çalıntıdır ve sadece hesabın sahibinin bilebileceği bilgilerle açılabilir yani hiç bir şey yapamazsın belki çalınmadan önceki eposta biliniyorsa eposta üzerinden adama ulaşıp hesabı sahibine parayla geri satabilirsin :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyi bari paranı almışsın en azından hesap muhtemelen çalıntı.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun aga aynı sorunla karsılastım cözülmesini bekliyorum :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tekrar geçmiş olsun kilitlemiyi kaldırabildin mi

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hesap büyük ihtimal çalıntı veya hesabın içinde alınan ürünler çalıntı kredi veya banka kartı ile alındı. Yapabileceğin pek bir şey yok. Satın aldığın arkadaştan ücret iadesi aldıysan şayet gerisini düşünmene gerek bile yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ya hesap çalıntıdır ya da ödemeler çalıntı kredi kartıyla yapılmıştır. Ama hesap gitmediyse büyük ihtimal hesap çalıntıdır ve sadece hesabın sahibinin bilebileceği bilgilerle açılabilir yani hiç bir şey yapamazsın belki çalınmadan önceki eposta biliniyorsa eposta üzerinden adama ulaşıp hesabı sahibine parayla geri satabilirsin :D
yok kanka bu satıcılar yabancı sitelerden 2 3 dolara böyle hesapları alıyorlar türkiye sunucusuna çevirip satıyorlar polonya hesabı idi birden türkiyeye dönünce riotda dedi noluyo :D

Hesap büyük ihtimal çalıntı veya hesabın içinde alınan ürünler çalıntı kredi veya banka kartı ile alındı. Yapabileceğin pek bir şey yok. Satın aldığın arkadaştan ücret iadesi aldıysan şayet gerisini düşünmene gerek bile yok.
yok kanka bu satıcılar yabancı sitelerden 2 3 dolara böyle hesapları alıyorlar türkiye sunucusuna çevirip satıyorlar polonya hesabı idi birden türkiyeye dönünce riotda dedi noluyo :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
valorantın hesap alım satıma karsı yaptıgı yeni birşey eskiden yoktu hesap alım satımları arttığı için böyle birşey yaptı hesabın asıl sahibiysen eğer bu bilgiler sende vardır bunları bize söyle hesabın kilitini açalım diyor arkadasımın basını gelmisti hesap kilitlendi destek talebi açtı ve bilgileri verdiginde geri açıldı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
muhtemelen satın aldığın kişi çalıntı kredi kartlarıyla alışveriş yapmış muhtemelen geri alamazsın

Senin için dağları deler yol açarım yar
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kaldırılıamaz bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
en azından paranı almışsın riota ticket at çözüm bulurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...