sanırım ban yedim ne demek yedin mi yemedin mi?Aga valla ben denedim de ban yedim sanırım.
Oyuna şu anda giremiyorum hata alıyorum o yüzden emin değilim ondan dolayı öyle dedim.sanırım ban yedim ne demek yedin mi yemedin mi?
Aydınlatıcı, bilgilendirme için teşekkürler- Ban riski kullanım şeklime göre nasıl etki eder? : Legit bir şekilde oynayıp hile olduğunu fazla belli etmediğin sürece çok bir sıkıntı yaşamazsın. Ama sonuç olarak 3. Parti yazılım kullanıyorsun. Ban riski tabii ki de mevcut.
- Uzun süre temiz oynayıp ban yemeyenler var mı? : Evet, bazen şansa dayalı olarak bazen de hilenin kullanış biçimine bağlı olarak uzun süre oynayıpta ban yemeyen arkadaşlar var.
- farklı açacağım bir hesapta yediğim ban halihazırda ki hesabıma zarar verir mi? : Hayır, ban yediğiniz hesabınıza bir daha erişim sağlayamazsınız fakat başka bir hesaba erişim sağlayabilirsiniz tabii hwid ban yemediyseniz.
- anakart ban yemiş bir bilgisayarda farklı hesaba giriş yapmaya çalışırsam (örn int kafe) direkt girmeye çalıştığım hesaba ban atar mı? : Hayır, internet cafe üzerinden başka bir hesap ile oynayabilirsiniz. Yanlış bilmiyor isen Valorant anakart banı atılan oyuncuların banlarını 3-4 ay sonra kaldırıyor. Banınız kalktığı zaman farklı bir hesap ile kendi bilgisayarınız da oynamaya devam edebilirsiniz. Veya bu süreyi beklemek yerine HWİD Spoofer kullanabilirsiniz.
İyi forumlar...
Internet kafede çalışır mıRapor yesen bir şey olmuyor ama fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?