Dostum geçmiş olsun, sonu hep hüsran...Arkadaşlar legit hile diye sattıkları bütün hileler kullandıgın gün yada 1 hafta içerisinde yemeseniz bile 1 ay sonra yinede ban yiyorsunuz aşırı legit bir şekilde immo eloda triger bot kullandım nerdeyse 30 maçın 20sini kaybediyordum okadar legit kullandım ve yinede hesabım 3 hafta içerisinde ban yedi 100 TL ye almıştım kısacası diyeceğim şudurki hileyi asla orjinal hesaplarınızda açmayın bunun sonucu ban oluyor ve sonra üzülüyorsunuz oynarken nekadar keyifli gelsede ban yediğin zaman 3 ay boyunca beklemesi çok sıkıcı ve birdaha hile yapmıcam gibi sözler veriyorsunuz kendinize sonuç mu 1 hafta yada 2 hafta sonra tekrar kullanıp ban yiyorsunuz enazından ben böyleyin ama şunu çok merak ediyorum gerçekten hileyi kullanıp ban yemiyen binlerce oyuncu var nasıl daha legit olabiliyolar ban yemiyolar bunun yöntemi nedir bana bu işi gerçekten bilen birisi açıklarsa sevinirim legitin babasını kullandım yinede ban yedim biriyle tanıştım 1 sene boyunca wallhack kullandıgını ve yemedigini idda etti hatta inanmadım ekran görüntüsü istedim gerçekten kullanıyormuş bilemedim yani canımı sıktı bu olay 7 bin tl skin aldıgım hesabım bugun itibariyle ban yemiştir
geçmiş olsun dostumArkadaşlar legit hile diye sattıkları bütün hileler kullandıgın gün yada 1 hafta içerisinde yemeseniz bile 1 ay sonra yinede ban yiyorsunuz aşırı legit bir şekilde immo eloda triger bot kullandım nerdeyse 30 maçın 20sini kaybediyordum okadar legit kullandım ve yinede hesabım 3 hafta içerisinde ban yedi 100 TL ye almıştım kısacası diyeceğim şudurki hileyi asla orjinal hesaplarınızda açmayın bunun sonucu ban oluyor ve sonra üzülüyorsunuz oynarken nekadar keyifli gelsede ban yediğin zaman 3 ay boyunca beklemesi çok sıkıcı ve birdaha hile yapmıcam gibi sözler veriyorsunuz kendinize sonuç mu 1 hafta yada 2 hafta sonra tekrar kullanıp ban yiyorsunuz enazından ben böyleyin ama şunu çok merak ediyorum gerçekten hileyi kullanıp ban yemiyen binlerce oyuncu var nasıl daha legit olabiliyolar ban yemiyolar bunun yöntemi nedir bana bu işi gerçekten bilen birisi açıklarsa sevinirim legitin babasını kullandım yinede ban yedim biriyle tanıştım 1 sene boyunca wallhack kullandıgını ve yemedigini idda etti hatta inanmadım ekran görüntüsü istedim gerçekten kullanıyormuş bilemedim yani canımı sıktı bu olay 7 bin tl skin aldıgım hesabım bugun itibariyle ban yemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?