phonix aldığımda başka entri yokmu saçma sapan hero diyip zaten pick ekranında morel bozuyolar belki düşük eloda işe yarayabilir bilemem ama ligim elmas yüce arasıDostum şampiyondan cok takımla uyumunuz onemlı takımda ne eksikse onu almaya calıs ama tek girdiğinde phoenix önerebilirim 1v1 gayet güçlü side açma özelligi var heal alabılıyosun flashın var daha ne olsun. Sana ufak bi tavsiye daha Frankfurt oynamaya özen göster...
denicem kral yoruya bi şans vermem lazımdı cidden
öyle dedıklerıne bakma pho suan cok guclu oynanmıyor amaphonix aldığımda başka entri yokmu saçma sapan hero diyip zaten pick ekranında morel bozuyolar belki düşük eloda işe yarayabilir bilemem ama ligim elmas yüce arası
en yakın zamanda pho ya bi şans vericem şuanlık harbor bi sardıöyle dedıklerıne bakma pho suan cok guclu oynanmıyor ama
reyna eskiden daha güçlüydü bence şuan daha week gibi geliyor bana oynanabililiği hala mevcut belkide ama yerini jette verdi gibi reyna prime döneminde çok oynardım ama şuan oynayabilenin elinde bi kill makinsei oluyoryani reyna)
teşekkürler kardeşimde elo dia yüce arası dediğin gibi düşük eloda taşımak daha kolay oluyorKankam ilk önce suçu takımda aramaman gerekiyor sürekli aim antrenmanları yap çok fazla DM gir.
Sabah uyandığın zaman ilk önce 2-3 maç ölüm maçı gir aimini geliştirmeye çalış düşük eloda takımla oynayarak çıkamazsın tek başına taşıman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?