Valorant lig kasmak için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
killjoy veya kayo öneriyorum hem info almak için hem de sidelara giriş için güzel şampiyonlar bunlar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lig kasarken illaki toxiclerle karşılaşıyoruz. Bu toxiclere rağmen bu şampiyonla gene de rahatça çıkabilirsiniz dediğiniz, önerebileceğiniz bir şampiyon var mıdır?
hocam reyna çünkü sayd aça bilirsin kolayca can alabilirsin ultide daha kolay adam vura bilirsin bence yerli sebebi var güzel çar

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka aslında öyle tek başına taşıma şansın çok düşük 1 duon olması lazım ve genelde taşımak için jett reyna raze işini çok iyi görür.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga ben yoru ve omen mainim diamond oldum bıraktım oyunu diamond olana kadarda 2 sene geçti

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lig kasmak için özel bir çar yok. kendine en çok uyan çarı kulanmalısın. ama eğer iyi oynuyorsan maçı taşıyabileceğin ajanlara yönelmeni öneririm.yani jett, reyna gibi duelistler.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
chamber reyna ve jett ile taşıma ihtimalin daha yüksek olur

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lig kasarken illaki toxiclerle karşılaşıyoruz. Bu toxiclere rağmen bu şampiyonla gene de rahatça çıkabilirsiniz dediğiniz, önerebileceğiniz bir şampiyon var mıdır?
Hocam çok güzel bir şampiyon var ; Sage :D ben bununla çok rank atladım emin olabilirsin. eğer çok iyi aimin ve oyun bilgin varsa direkt entry kitleyip oyunu sen açacaksın yok orta seviye oynuyorsun support veya öncü al ben mesela KayO da çok oynuyorum ve çok etkili bir çok yerde flash olsun bıçak olsun . RANK NE BU ARADA?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kesinlikle reyan çünkü can işini ve flash içini kendi kendini hallediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...