Çözüldü Valorant Mavi Ekran Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant'a girmek için çift tıklıyorum, 10 saniye falan geçiyor, mavi ekran veriyor. 3-4 aydır böyle. Nasıl çözerim bu sorunu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
indirdiğin bir uygulama ile valorantın işlem çakışmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum aynı yolu kullanıyorlardır ve veriler belirtilen yoldan dışarı çıkamıyordur kısır döngüye giriyordur bu yüzden mavi erkan alıyor olabilirsin son yüklediğin uygulamalara dikkat et ve arkadaşın da söylediği gibi virüs vs yemişmisin onları da kontrol et
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sistem özellikleriniz nedir daha detaylı bilgi verin oyunu kaldırıp yeniden kurun

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
virüs girmiş olabilir mi bilgisayar'a oyun açarken mavi ekran yiyorsan eğer ya virüs vardır yada sistemin yetmiyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
indirdiğin bir uygulama ile valorantın işlem çakışmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum aynı yolu kullanıyorlardır ve veriler belirtilen yoldan dışarı çıkamıyordur kısır döngüye giriyordur bu yüzden mavi erkan alıyor olabilirsin son yüklediğin uygulamalara dikkat et ve arkadaşın da söylediği gibi virüs vs yemişmisin onları da kontrol et

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...