Valorant neden HWID banlanmıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kullandıgın windows sürümü nedir 21h2 felan

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu daha kötü bişey flaglendin artık hangi hesaba girersen gir daha zulüm yaşatacaklar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben 2 banlanışımda hwıd yedim 1 2 gün bekle hwıd yersin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Üst üste banlanıyorsun karalisteye alınmışsın dostum hwid ban nasıl yemedin anlamadim fakat sen dyiorsun ki hilesiz girdigimde banlanmıyorum vanguard mi saçmaliyor anlam veremedim ve hwid ban nasıl yemedin çözemedim valoya ticket at bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aynısı bana da oluyordu açtığım her hesap 3 maç sonra ban yiyordu PC formatlayınca kendi kendine düzeldi anlam veremedim

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
1 hafta içinde ban yersin woofer kullanmanı öneririm

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eski bir windows sürümü kullanıyor olabilir misin? eski windows sürümlerinde vanguard hatası nedeniyle hwid ban yenmedigini duymuştum

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bendede aynı durum var ama ben bir 3. parti kullanmadım öyle bir sorun var ben hwid yedim sonrada spooferle açtım ve 4 hesapta ban yedim maç ortasında veya poligonda atıyor banı hile falan kullanmadığım halde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fazla legit oynamışsındır valorant seni fark etmiyordur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorant Dword kullanıyorum, maçta hileyi belli etmiyorum. Legit oynayıp arkadaşıma info vermeme rağmen maç ortasında sınırsız uzaklaştırıldın gibi mesaj geliyor hem de ilk oyunumda. 4 hesabım ban yedi bugün. 4 kere banlanmama rağmen HWID ban yemedim, çok garip. Oyuna hileyi kapatıp girdiğimde hiçbir sorun olmuyor ve ban yemiyorum, bu sorunu nasıl çözerim? Kalan 30 hesabımın ban yemesini istemiyorum. Rekabetçi level sınırı gelmeden önce 30'dan fazla hesap açmıştım bu günler için.

Düzenleme yapıyorum:
Şöyle bir tüm cevaplara bakıyorum, kimse sorunumu anlayamamış cidden. Cevaplarınız çok sığ ve saçma. Benim size sorum şu "HWID ban yemiyorum, neden?"
ban yememene sevinmen gerekiyordu aslında, hileyi legit kullandıysan hwid yemezsin

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam delay banın var bu yüzden hwid ban yemiyorsun.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aynısı banada oluyor hile kullandığım zaman. 4-5 el sonra hwıd atmaya başlıyor banı dikkat et. Cihaz banını kaldırmama rağmen trigger bot kullanırken ban yemiyorum ama wall açtığım an ban yiyorum garip anlamadım.
Cihaz banı nasıl kaldırdığını banada anlatır mısın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...