ekran kartı en güncel sürümündesorun ekran kartınla alakalı ekran kartını güncellemeyi dene
hayır amd yazılımı ile kulaklık yazılımı var.3. parti yazılım kullanıyor musun? Bazen 3. parti ayzılımlar valoranta müdahele edip böyle buglar ortaya çıkarabiliyor
düzelmedi maalesefEkran kartı driverın da Ekran kartı ayarların'dan ''Radeon Boostu'' kapat, ''Görüntü keskinleştirme''yi açıp %80 yapabilirsin, Gelişmiş sekmesinden Örtüşme Önlemeyi, ''Uygulama Ayarlarını geliştir'' yapıp Örtüşme Önleme yöntemini ''Süper Örnekleme'' ye al, Mozaik döşeme modunu ''Uygulama Ayarlarını kullan'' a alıp oyun içinde ''FXAA'' yı açarsan düzelebilir.
Sorunu çözebildin mi bende de aynı durum vardüzelmedi maalesef
maalesef düzelmedi sorun neden kaynaklı bilmiyorum.Sorunu çözebildin mi bende de aynı durum var
Bilgisayar ilk açıldığında soğukkende aynısı olunca yinemi sıcaklığa bağlı oluyor? Demekki sıcaklığı es geçtik.Ekran kartından değil de monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yeni bir monitörle denemeyi dene eğer aynı sorun olmazsa işlemci ekran kartı sıcaklığını minumum seviyede tutmaya çalış birçok etkisi olabilir.
Yeni Windows 11 e geçilip ayarları yapıldı.PC SIFIRLA
Yüksek ayarlarda bir fark olmuyor diye hatırlıyorum ayrıca videodada gözüktüğü üzere fxaa nın da bir fark yaratmadığı ortada sanırım videoyu tam izlemediniz.Kenar yumuşatmayı yükseltmelisin ve ayarları da yükseğe çekmelisin. Düşük ayarlarda nesnelerin pikselleşmesinin önüne geçilmesinin bir yolu yok maalesef ki.
Monitörde yeni önceden asus tuf gaming vs. vardı şimdi samsung.Ekran kartından değil de monitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yeni bir monitörle denemeyi dene eğer aynı sorun olmazsa işlemci ekran kartı sıcaklığını minumum seviyede tutmaya çalış birçok etkisi olabilir.