Merhabalar etiketlediğiniz hesap yetkilime ait ben Nyte Software kurucularından biriyim. Durumu şöyle izah edeyim. Müşteriye sp00fer verildi ve adımları bizzat biz kendimiz yaptık. Anydesk baglanarak canlı destek sağlandı. Müşteri zaten eski müşterimiz bizden h1le yazılımı da satın almıştı. Sp00ferimiz müşteride tutmadı. Anakartından kaynaklandığını düşündük. Ardından onu mağdur etmemek için farklı yeni bir sp00fer ayarladık. Müşteriye verecektik ve ona yazdık keyini talep ettik. Müşteri beklemeden başka bir yerden satın alım yaptı. Bizi herhangi bir şekilde etiketlemedi ticket üzerinden. Ardından oradaki sp00fer çalışınca bizden para iadesi talep etti. Biz de sp00ferimizde sorun olmadığını defalarca dm üzerinden normal ve düzgün bir şekilde dile getirdik. Banlanması durumunda sp00fer satın aldığı için ona istediği zaman key ve loaderinizi ileteceğimizi de belirttim. Ona rağmen müşterimiz ticket üzerinden müşteri hep haklıdır sizi şikayet de ederim terslerim de falan filan dedi. Olay bundan ibaret biz dolandırıcı falan değiliz. Zaten müşterimiz devamlı müşteri olduğu için sp00feri de ona indirimli vermiştik. Biz müşteriye anlayışlı davrandık ana o bize anlayışlı davranmadı direkt şikayette bulunmuş. Kendi kararı ama dolandırıcı değiliz haksız durumda değiliz.@volaryxsoftware günün sonuna giderek yaklaşıyoruz açıklamanız bekleniyor aksi takdirde kalıcı olarak yasaklanacaksınız.
Olayları ss kısmından okudum biliyorum merak etmeyin şu an için satın alan kişi @hacud1905 adlı alıcıya sizin çalıştığını söylediğiniz spoofer'ı key ile beraber teslim edin kendisi bizzat denesin temiz bir şekilde herhangi bir 3. parti yazılım kullanmadan eğer söylediğiniz gibi sorunsuz banını kaldırdıysa konuyu kilitleyeceğim şayet eğer ban yerse ücretini iade etmek zorundasınız gün içinde gerçekleştiriniz bu durumu aksi takdirde yaptırım uygulanacaktır.Merhabalar etiketlediğiniz hesap yetkilime ait ben Nyte Software kurucularından biriyim. Durumu şöyle izah edeyim. Müşteriye sp00fer verildi ve adımları bizzat biz kendimiz yaptık. Anydesk baglanarak canlı destek sağlandı. Müşteri zaten eski müşterimiz bizden h1le yazılımı da satın almıştı. Sp00ferimiz müşteride tutmadı. Anakartından kaynaklandığını düşündük. Ardından onu mağdur etmemek için farklı yeni bir sp00fer ayarladık. Müşteriye verecektik ve ona yazdık keyini talep ettik. Müşteri beklemeden başka bir yerden satın alım yaptı. Bizi herhangi bir şekilde etiketlemedi ticket üzerinden. Ardından oradaki sp00fer çalışınca bizden para iadesi talep etti. Biz de sp00ferimizde sorun olmadığını defalarca dm üzerinden normal ve düzgün bir şekilde dile getirdik. Banlanması durumunda sp00fer satın aldığı için ona istediği zaman key ve loaderinizi ileteceğimizi de belirttim. Ona rağmen müşterimiz ticket üzerinden müşteri hep haklıdır sizi şikayet de ederim terslerim de falan filan dedi. Olay bundan ibaret biz dolandırıcı falan değiliz. Zaten müşterimiz devamlı müşteri olduğu için sp00feri de ona indirimli vermiştik. Biz müşteriye anlayışlı davrandık ana o bize anlayışlı davranmadı direkt şikayette bulunmuş. Kendi kararı ama dolandırıcı değiliz haksız durumda değiliz.
Müşteriye iletilecekti zaten akşam ortağım ondan eski keyini talep etti yeni loader ve hesap bilgileri oluşturmak için. Fakat sonrasında müşteri 4 saat bekledikten sonra gidip başka yerden almış bu bizim suçumuz değil. Ben sabah zaten iletirdim gece o saatte aktif değildim. Zaten sonrasında müşteriye gayet düzgün bir şekilde belirttim çalıştığını ve keyini ileteceğimizi ama o key ve loaderini istemedi direkt iade istedi çünkü başka biryerden almış ki bu da bizi ilgilendirmeyen bir durum. Biz ona ileteceğimizi belirttik kendisi istemeyip iade talep edip hatta bizden cevap bile beklemeden şikayet açtı. Daha ne diyeyim.Olayları ss kısmından okudum biliyorum merak etmeyin şu an için satın alan kişi @hacud1905 adlı alıcıya sizin çalıştığını söylediğiniz spoofer'ı key ile beraber teslim edin kendisi bizzat denesin temiz bir şekilde herhangi bir 3. parti yazılım kullanmadan eğer söylediğiniz gibi sorunsuz banını kaldırdıysa konuyu kilitleyeceğim şayet eğer ban yerse ücretini iade etmek zorundasınız gün içinde gerçekleştiriniz bu durumu aksi takdirde yaptırım uygulanacaktır.
biz dolandırıcı değiliz işimizi doğru bir şekilde yapan bir yeriz. 40dan fazla satış yaptık Sizden başka da şikayet konumuz yok umarım bunu da halledicez.dostum birincisi sen neden çalışmayan spooferi bana satıyorsun ikincisi senin beni saatlerce bekletme gibi bi durumun olamaz az bi süreden bahsetmiyoruz nerdeyse yarım gün madem bozuktu yenisi teslim edicektin arkadaşın neden bana emülator satmaya çalıştı hadi onu da geçtim madem çok haklısınız neden küfür edip banlıyorsunuz hala yağ gibi üste çıkmaya çalışmanda cabası tutuşmuşsun belli 1-2 şikayete şutlarlar merak etme barınamazsın sen çok fazla dolandırcı seni.
Kendisine gereken ürünü verin testini yapsın gün içinde teslim edilsin engellediyseniz engelini açıp teslimatı gerçekleştirin eğer satın alan taraf denememekle ısrarcıysa yapılabilecek bir şey yok sonrasında konuyu kapatacağım.Müşteriye iletilecekti zaten akşam ortağım ondan eski keyini talep etti yeni loader ve hesap bilgileri oluşturmak için. Fakat sonrasında müşteri 4 saat bekledikten sonra gidip başka yerden almış bu bizim suçumuz değil. Ben sabah zaten iletirdim gece o saatte aktif değildim. Zaten sonrasında müşteriye gayet düzgün bir şekilde belirttim çalıştığını ve keyini ileteceğimizi ama o key ve loaderini istemedi direkt iade istedi çünkü başka biryerden almış ki bu da bizi ilgilendirmeyen bir durum. Biz ona ileteceğimizi belirttik kendisi istemeyip iade talep edip hatta bizden cevap bile beklemeden şikayet açtı. Daha ne diyeyim.
biz dolandırıcı değiliz işimizi doğru bir şekilde yapan bir yeriz. 40dan fazla satış yaptık Sizden başka da şikayet konumuz yok umarım bunu da halledicez.
hala ne bir dönüş ne de bir iletişim kurdular.Kendisine gereken ürünü verin testini yapsın gün içinde teslim edilsin engellediyseniz engelini açıp teslimatı gerçekleştirin eğer satın alan taraf denememekle ısrarcıysa yapılabilecek bir şey yok sonrasında konuyu kapatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?