Bu tarafımca yapılan tarafsız incelemede oyunun her rankında vakit geçirdim. Bende senin gibi bu maddeler sadece düşük elo da var sanıyodum. Hoş düşük eloda da kalmadım,ranked atmaya başladığım ilk gün plat oldum ve sonraki günlerde tüm ligleri gördüm. radyant hariç,mentalim kaldırmadı oyuna devam etmeyi. Bu inceleme de oyunun en düşüğünden en üstüne kadar inceledim. Yoksa karalamak bu kadar basit olamaz. Bu oyunun savunulacak bi tarafı yok. C9 oyuncusu TENZ yürüyerek adam vuruluyor,riotun bunu düzeltmesi lazım diye yayın yaptı geçen haftalarda. Hatta bunu kanıtlamak için arka arkaya 5 6 el ölüm oyunu modu girdi,sadece koşarak her el 20-30 arası kill alıyordu. Kısacası İYİ İYİDİR ve KÖTÜ KÖTÜDÜR. Ve bu oyun kötü. Saygılar,daha kimseye cevap yazmayacağım. Ben yaşlı bir adamımBu bahsettiğin maddelerin çoğu immortal eloda yok
Ping ve gıcık kitle konusunda katılıyorum ancak yürüyerek veya zıplama ile hs durumunda haklısınız hocam kesinlikle. Bende oyunu oynuyorum ve gayet güzel. Evet grafikleri için biraz diğerlerine göre iyi olmayabilir ama yine de yeterli. Kısacası içimdekileri anlatmışsınız.1. ve 2. madde, 2 önceki güncellemede artık mümkün değil. Zıplayarak veya yürüyerek hs atamıyorsunuz. Ayrıca oyun gayet akıcı ve güzel. Ben şahsen buna katılmıyorum. Her gün aktif olarak da oynuyorum ara ara. 10. madde aşırı doğru. Hiç bir oyunda sorun yokken, bu oyunda pingim aniden 300-400 arası değişip tekrar öldükten sonra 35 arasına düşüyor. Aşırı sinir bozucu bu durum. Bunun haricinde gıcık ve uyuz kitle var; o da doğru. Oyundaki skinler için erişim neredeyse imkansız ve zor. Fiyatlar aşırı pahalı ve alabilmek için gerçekten durum el vermiyor yüksek kitle için. Ancak sonuç odaklı olarak dediğim gibi: Oyun gayet akıcı ve güzel. Yürüyerek hs durumu eskiden idi. Şuan için bu durum zor ve atılmıyor. Sıkmaya başladığın anda zaten 4-5. mermiden sonra sekiyor silah. Durarak ateş etmek zorundasın. Kaldı ki eğilerek sniper silahı ile bile giderken düz mermi atamıyorsun. Durman şart.
ister cevapla ister cevaplama ama ben senin immortal eloda bulunduğunu kabul etmiyorum . Ben immo eloda yaşça 22 den aşağı kimseyle tanışmadım 2 aydır immoyum toxic flamer hiçbir kitle denk gelmedi.Bu tarafımca yapılan tarafsız incelemede oyunun her rankında vakit geçirdim. Bende senin gibi bu maddeler sadece düşük elo da var sanıyodum. Hoş düşük eloda da kalmadım,ranked atmaya başladığım ilk gün plat oldum ve sonraki günlerde tüm ligleri gördüm. radyant hariç,mentalim kaldırmadı oyuna devam etmeyi. Bu inceleme de oyunun en düşüğünden en üstüne kadar inceledim. Yoksa karalamak bu kadar basit olamaz. Bu oyunun savunulacak bi tarafı yok. C9 oyuncusu TENZ yürüyerek adam vuruluyor,riotun bunu düzeltmesi lazım diye yayın yaptı geçen haftalarda. Hatta bunu kanıtlamak için arka arkaya 5 6 el ölüm oyunu modu girdi,sadece koşarak her el 20-30 arası kill alıyordu. Kısacası İYİ İYİDİR ve KÖTÜ KÖTÜDÜR. Ve bu oyun kötü. Saygılar,daha kimseye cevap yazmayacağım. Ben yaşlı bir adamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?