Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de en çok problem yaşadığım yer yürüyerek hs atılması ben CS oyuncusuyum çok saçma geliyor bi de aim punch olayı çok saçma adamlar etkilenmiyor da sadece ben etkileniyorum gibi geliyor
dostum oyunda yürüyerek vurmak diye bir şey yok, yürüyerek vurduğunda tabii ki merminin isabet etmesi her oyunda mümkün fakat a ile sola doğru giderken aynı zamanda d'ye basıp kendini sabitleyip ateş edebilirsin, fps oyuncususun ya hani, bunu düşünebilirsin. ayrıca oyunda hile olduğunda zaten raporlanırsa direkt oyunun iptali söz konusu oluyor. demek ki değilmiş, kendi kötü oyunculuğunu millete hile diyerek yansıtmamalısın. Yaş ve toxic kitle harici katılmıyorum
Toxic konusuna katılıyorum lakin diğer maddelere katılmıyorum aktif bi valorant oyuncusuyum işin komik yani dediğiniz herşey demir bronz gümüş elolarda gerçekleşiyor tek sorun düşük elo onun dışında oyun benim açımdan kusursuz iyi oynayıp yüksek ranklara ulaşınca oyunun zevkini alacaksınızdır.