knk orası öylede aim çalışarak daha iyi olmazmıhocam kimse oto aimle gelmedi buralara bunun için baya çaba ve zaman gerekiyor oynadıkça elin ısınır zaten belli bir süre sonra
hocam ben 1 çok kez indirip oynamayı denedim max 10 15 dk sonrası sıkıyor onun yerine poligonda takılmak daha iyi bence sonuçta valorant aimi aim lebte yok boşuna orda zaman kaybetmeye gerek yok benceaim labte valorant için aim çalışmaları var onları denedin mi
Hocam aim labe poligondan sonra giriceksin daha iyi verim alacaksın sıkılarak yaparsan gelişmez zaten rutin hale getirmen lazımhocam ben 1 çok kez indirip oynamayı denedim max 10 15 dk sonrası sıkıyor onun yerine poligonda takılmak daha iyi bence sonuçta valorant aimi aim lebte yok boşuna orda zaman kaybetmeye gerek yok bence
he bide sıkılmaman için arkada şarkı aç bencehocam oyunun poligonunu dene bence cok yararlı her gün 1saat 1.5 saat takıl eğer gelişmek istiyorsan
kardeşim hemen sil oyunu der başlarlarMerhabalar Dostlar öncelikle Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye diyip konuma geçiyorum.
uzun zamandır fps oyunları falan oynuyorum aimim tam leş gibidirher ne kadar kendimi bu konuda geliştirme istesem bir faydası olmuyor valorantta ise günlük atış poligona veya ölüm kalım savaşı gibi özel modlara girip rekabet atsam bi faydası dokunmuyorum bazen kendime soruyorum bende mi hata var youtube bakındığım bircok videolarda ne derlerse bircogunu yapmısımdır ama bi halta yaramadı dostlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım tamam kabul ediyorum aim dediğin bi anda olacak şeyler diyin ama bu kolsuzluk mu dersiniz noobluk mu dersiniz bu beladan kurtarın
Hocam selamlar önceki konunuzu gördüm ban yemissiniz her gün düzenli antreman yapmanız ölüm maçı vs bunu yapıyorsunuzdur zaten ve profesyonel oyuncuların taktiklerine bakınMerhabalar Dostlar öncelikle Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye diyip konuma geçiyorum.
uzun zamandır fps oyunları falan oynuyorum aimim tam leş gibidirher ne kadar kendimi bu konuda geliştirme istesem bir faydası olmuyor valorantta ise günlük atış poligona veya ölüm kalım savaşı gibi özel modlara girip rekabet atsam bi faydası dokunmuyorum bazen kendime soruyorum bende mi hata var youtube bakındığım bircok videolarda ne derlerse bircogunu yapmısımdır ama bi halta yaramadı dostlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım tamam kabul ediyorum aim dediğin bi anda olacak şeyler diyin ama bu kolsuzluk mu dersiniz noobluk mu dersiniz bu beladan kurtarın