Valorant Oyuncuları Arası Tartışma Part #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aim labte valorant için aim çalışmaları var onları denedin mi
hocam ben 1 çok kez indirip oynamayı denedim max 10 15 dk sonrası sıkıyor onun yerine poligonda takılmak daha iyi bence sonuçta valorant aimi aim lebte yok boşuna orda zaman kaybetmeye gerek yok bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam ben 1 çok kez indirip oynamayı denedim max 10 15 dk sonrası sıkıyor onun yerine poligonda takılmak daha iyi bence sonuçta valorant aimi aim lebte yok boşuna orda zaman kaybetmeye gerek yok bence
Hocam aim labe poligondan sonra giriceksin daha iyi verim alacaksın sıkılarak yaparsan gelişmez zaten rutin hale getirmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum Aimlab kullanabilirsin faydası olur fakat , benim kendi şahsi düşüncem valorantın ölüm kalım modunda antreman yapman. Çünkü Aimlab mekanikleri ne kadar benzese de Valorant gibi olmaz.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
nedense volaya hiç ısınamadım 10 yıldır yüzlerce oyun oynadım ama volo yu hiç sevmedim sanırım aim mim iyi olmasandıdar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben bi aralar hep oynardım valoyu ama sıktı ya az oynamaya başladım

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam oyunun poligonunu dene bence cok yararlı her gün 1saat 1.5 saat takıl eğer gelişmek istiyorsan

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk başta poligon sonra ölümkalım sonra rekabet öle elin baya ısnır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar Dostlar öncelikle Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye diyip konuma geçiyorum.
uzun zamandır fps oyunları falan oynuyorum aimim tam leş gibidir :D her ne kadar kendimi bu konuda geliştirme istesem bir faydası olmuyor valorantta ise günlük atış poligona veya ölüm kalım savaşı gibi özel modlara girip rekabet atsam bi faydası dokunmuyorum bazen kendime soruyorum bende mi hata var youtube bakındığım bircok videolarda ne derlerse bircogunu yapmısımdır ama bi halta yaramadı dostlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım tamam kabul ediyorum aim dediğin bi anda olacak şeyler diyin ama bu kolsuzluk mu dersiniz noobluk mu dersiniz bu beladan kurtarın
kardeşim hemen sil oyunu der başlarlar :D

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar Dostlar öncelikle Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye diyip konuma geçiyorum.
uzun zamandır fps oyunları falan oynuyorum aimim tam leş gibidir :D her ne kadar kendimi bu konuda geliştirme istesem bir faydası olmuyor valorantta ise günlük atış poligona veya ölüm kalım savaşı gibi özel modlara girip rekabet atsam bi faydası dokunmuyorum bazen kendime soruyorum bende mi hata var youtube bakındığım bircok videolarda ne derlerse bircogunu yapmısımdır ama bi halta yaramadı dostlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım tamam kabul ediyorum aim dediğin bi anda olacak şeyler diyin ama bu kolsuzluk mu dersiniz noobluk mu dersiniz bu beladan kurtarın
Hocam selamlar önceki konunuzu gördüm ban yemissiniz her gün düzenli antreman yapmanız ölüm maçı vs bunu yapıyorsunuzdur zaten ve profesyonel oyuncuların taktiklerine bakın

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
maus ayaların ve crosslarını kendine göre ayarladın mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...