- Yasaklandı
Banlı Üye
kanka yok zaten eloyum diye diyorum sana hesabımı sana verım memoryhackers hesabı onaylı uye yaparmısın sana zahmet rıca etsem lutfen:
Evet benimde zamanında çok sinirimi bozmuşlardı kitle biraz sıkıntılı amaBu yüzden valorant oynayan kitle asabi Her maç smurfleyen birileri olunca sinirleri bozuluyor insanın
Onaylı üye olmak zor değilki 2 günümü almadı süper üye için emek gerekiyorkanka yok zaten eloyum diye diyorum sana hesabımı sana verım memoryhackers hesabı onaylı uye yaparmısın sana zahmet rıca etsem lutfen:
Para nasıl kazanıyorsun yayın açarak mı?para kazanıyorsun zevk alıyorsun ve free daha iyi ne olabilirki....
hesapları satıyormuş. Silver hesapları biriktirip biriktirip tanesini 15 liradan satıyor. hesaba vursan değecek bir şey yok gelişim yok. Smurf hesapla oynamak iyi değildir her zaman performansından daha düşük oyuncularla oynamak seni geriye çeker ileri götürmez...Para nasıl kazanıyorsun yayın açarak mı?
1 yıldır foruma üyeyim neredeyse kullandığım hile yok csgo hariç üye rankı umrumda değil amacım insanların keyif alarak para kazanmasıbu şekilde boş boş konular açmaya devam edersen ben eminim ki 2 saat sonra falan süper mükemmel üye olursun. inanıyorum
Hayır kastığım hesabı satıyorum alıcısı çokPara nasıl kazanıyorsun yayın açarak mı?
tebrikler, başarılarının devamını dilerim1 yıldır foruma üyeyim neredeyse kullandığım hile yok csgo hariç üye rankı umrumda değil amacım insanların keyif alarak para kazanması
Denenir o zaman bu senin dediğin gibiyse ama demir 1 almakta ne biliyim herkes olamıyor mu bunu sonucta1 yıldır foruma üyeyim neredeyse kullandığım hile yok csgo hariç üye rankı umrumda değil amacım insanların keyif alarak para kazanması
Post automatically merged:
Hayır kastığım hesabı satıyorum alıcısı çok
30 liradan başlayan 100 liraya çıkabilen bir sektör smurf hesaplar(skinsiz e postalı) ben 30-40₺ den satıyorum elimde 11 hesao vardı 3 tanesini sattım geçen yeni hesap kasıyorumhesapları satıyormuş. Silver hesapları biriktirip biriktirip tanesini 15 liradan satıyor. hesaba vursan değecek bir şey yok gelişim yok. Smurf hesapla oynamak iyi değildir her zaman performansından daha düşük oyuncularla oynamak seni geriye çeker ileri götürmez...
Vakti olamayanlar ve uğraşmak istemeyip parası olanlar alıyor geneldeDenenir o zaman bu senin dediğin gibiyse ama demir 1 almakta ne biliyim herkes olamıyor mu bunu sonucta
biliyorum ben de dota da yapıyorum, nasıl bir sistem olup nasıl işledğini biliyorum ama 30-40 lira için o kadar vakit harcamaya değmiyor. sen bilirsin tabii30 liradan başlayan 100 liraya çıkabilen bir sektör smurf hesaplar(skinsiz e postalı) ben 30-40₺ den satıyorum elimde 11 hesao vardı 3 tanesini sattım geçen yeni hesap kasıyorum
Post automatically merged:
Evet 30-40 lira için 2-3 gün harcamak gerçekten mantıksız ama daha çok eğlenmek için yapıyorum boş zamanımda bolbiliyorum ben de dota da yapıyorum, nasıl bir sistem olup nasıl işledğini biliyorum ama 30-40 lira için o kadar vakit harcamaya değmiyor. sen bilirsin tabii
her hile diyen raportlar ve sistem bakar ki bu hile kullanmıyorÖnceki açtığım konuda bahsettiğim gibi smurf hesap açarsanız çoğu maçta mvp siz olucaksınız ve her maç size hile demeye başlayacaklar ve hiçbir şekilde ban yemeyeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 74221Ekli dosyayı görüntüle 74222Ekli dosyayı görüntüle 74223bu tarz smurf hesap kasmak istiyen varsa discord adresim Yumper#9438
Önceki açtığım konu:https://memoryhackers.org/konular/valorant-hizlica-demir-1-olma-methodu.228385/
özgüven kası hocamhmm peki bize bunun katkısı ne hocam ?
Evet hocam en az 20 lvl olmak gerekli20 level olmak gerek rank girebilmek icin değil mi?