Uzman Üye
daha iyi ya, legit oynamanı sağlıyor gerçekten bence daha iyişu anda valorant private kullanıyorum ancak çok gecikme oluyor aşırı bir şekilde bunun bir çözümü yok mu?
hocam anlayamadım laglı bir şekilde adamlaı göstermesi legitlik değil bi eksiklikdaha iyi ya, legit oynamanı sağlıyor gerçekten bence daha iyi
adc main hocam doğru söylüyor belli etmeden oynarsan ban yok şuan aktif olarak hileyi ban yemeden günde 5-6 oyun atarak 2 haftadır kullanıyorum ve plattan immo 2ye çok rahat bir şekilde çıktım.Hiçbir şekilde belli etmezsen şu an için ban yok direkt algılanıp ban yok yani rapora düşersen birçok kişi tarafından manuel yersin
Seckin uye olmama cok az kaldi heyecanliyim su hile dt olmadan ya da guncelleme gelmeden bi kere tadina bakabilsem yaadc main hocam doğru söylüyor belli etmeden oynarsan ban yok şuan aktif olarak hileyi ban yemeden günde 5-6 oyun atarak 2 haftadır kullanıyorum ve plattan immo 2ye çok rahat bir şekilde çıktım.
Belli etmediğin sürece yemiyorsun report yersen manuel banlanabilirsinknk ban yeme olasılığı kaç
arada oluyor buda belli etmemeni sağlıyor işte, diğer türlü emin ol çok belli ediyorsundurhocam anlayamadım laglı bir şekilde adamlaı göstermesi legitlik değil bi eksiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?