Uzman Üye
eklenmez bence eklenmesinde zaten ban riskini havaya uçurur.
Ben chams kullanırken Ban yemistimreis eğer kullanıyorsan neler yapılması gerektiğini bana özelden anlatabilir misin kullanan arkadaşları da riske sokmamak için tüm legit olayları öğrenmem lazım
Zaten yeni özellik eklendi chams kaldırıldı ve isim olarak görüyorsunuz karşıdakileri o yüzden yakın bir zamanda sanmıyorum yeni bir özellik geleceğiniHileye güncelleme gelip gleiştirilecek mi yoksa böyle mi kalacak? Eskiden recoil falan vardı çünkü.
onlarında tamamı fix yedi 2 gün önceardinio colorbotlar ban atmaz tabi copy paste olmayanlar aylık 50$-100$ dolar arasına bildiklerim var slotlu 2 yıldır piyasadalar 3-4 tane fixed methodları var ellerinde ban yiyen olmadı şuan alanda çok az zaten radianta kasan var aralarında hesap al sat yapıyorlar eu veya na da immo hesaplar 50-90$£-dan başlıyor
nerden satıyon kanka eu hesapları 2kyahesap bası 2000tl kazanma sansın var max 5 gün alır immoya
g2g de immortal elo hesapları sec bakim 100dolardan assagı var mınerden satıyon kanka eu hesapları 2kya
g2g de hesap sattın mı hiçg2g de immortal elo hesapları sec bakim 100dolardan assagı var mı