Valorant Private hilesine yeni özellikler eklenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hileye güncelleme gelip gleiştirilecek mi yoksa böyle mi kalacak? Eskiden recoil falan vardı çünkü.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam ben de prime member ım hiç kullanmadım ama çıkan özellikler sanırım kolay kolay gelmiyor çünkü konuyu takip ederken bir kaç özelliğin eksildiğini gördüm bence en iyisi yeni bir hile yayınlanması da olabilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
aklınızda aimbot varsa gelmesi çok düşük adminler bu yönde çalışmamış olursa duyrulur tarzında klasik bir bilgi vericektir ama foruma hiçbir zaman aimbotlu bir valorant hile gelmedi gelse bile dayanmaz max 1 hafta seçkin üye olması şahsen kötü oldu ama ilk geldiğinde de seçkin üyeydi uzun bir süre dayandı chams tüm hilelerde fixed suan herkes ya skeleton ya box esp kullanıyor onlarda 3.partiye giriyor şuanlık en iyisi şahsen bu para verirsen işler değişir tabi :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aklınızda aimbot varsa gelmesi çok düşük adminler bu yönde çalışmamış olursa duyrulur tarzında klasik bir bilgi vericektir ama foruma hiçbir zaman aimbotlu bir valorant hile gelmedi gelse bile dayanmaz max 1 hafta seçkin üye olması şahsen kötü oldu ama ilk geldiğinde de seçkin üyeydi uzun bir süre dayandı chams tüm hilelerde fixed suan herkes ya skeleton ya box esp kullanıyor onlarda 3.partiye giriyor şuanlık en iyisi şahsen bu para verirsen işler değişir tabi :D
para verince de zaten garanti ban yiyecek sonuna kadar parayla devam etmek lazım o da bana saçma geliyor açıkçası illa rank kasacak olsam elobooster alıp duo girerim kendi hesabımı ona verip yan bir hesaba geçerim hem 2 hesap rank kasar hem de ana hesabın mmr yükselir üstüne ban yemez ve daha ucuza bile gelebilir

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
para verince de zaten garanti ban yiyecek sonuna kadar parayla devam etmek lazım o da bana saçma geliyor açıkçası illa rank kasacak olsam elobooster alıp duo girerim kendi hesabımı ona verip yan bir hesaba geçerim hem 2 hesap rank kasar hem de ana hesabın mmr yükselir üstüne ban yemez ve daha ucuza bile gelebilir
ardinio colorbotlar ban atmaz tabi copy paste olmayanlar aylık 50$-100$ dolar arasına bildiklerim var slotlu 2 yıldır piyasadalar 3-4 tane fixed methodları var ellerinde ban yiyen olmadı şuan alanda çok az zaten radianta kasan var aralarında hesap al sat yapıyorlar eu veya na da immo hesaplar 50-90$£-dan başlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aimbot tarzı eklense 1hafta bile dayanmaz yani sadece wh daha iyi olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ardinio colorbotlar ban atmaz tabi copy paste olmayanlar aylık 50$-100$ dolar arasına bildiklerim var slotlu 2 yıldır piyasadalar 3-4 tane fixed methodları var ellerinde ban yiyen olmadı şuan alanda çok az zaten radianta kasan var aralarında hesap al sat yapıyorlar eu veya na da immo hesaplar 50-90$£-dan başlıyor
2300tl verip alıp kasılır diyorsun yani

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Herhangi bir özellik geliceğini sanmıyorum chams dd diye kaldırıldı name esp getirdiler

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
farklı bir özellik gelmez yüksek ihitmal Aimbot'un olmaması daha iyidir bence

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
eskiden vardı ama ultra üyelere özeldi. chamsta vardı yine ultra üyelere özeldi. yeni özellikler gelebilir büyük ihtimal ama üyeliği de artar

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herhangi bir özellik geliceğini sanmıyorum chams dd diye kaldırıldı name esp getirdiler
reis eğer kullanıyorsan neler yapılması gerektiğini bana özelden anlatabilir misin kullanan arkadaşları da riske sokmamak için tüm legit olayları öğrenmem lazım

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
recoil falan gelirse ban atar şuan koruma çok üst düzey

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aklınızda aimbot varsa gelmesi çok düşük adminler bu yönde çalışmamış olursa duyrulur tarzında klasik bir bilgi vericektir ama foruma hiçbir zaman aimbotlu bir valorant hile gelmedi gelse bile dayanmaz max 1 haft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...