Valorant Radar hack günde kaç maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valla ben sage oynuyorum kimse şüphelenmiyor zaten kolay kolay, artı kolsuzluğun da verdiği yetkiye dayanarak ben rapor yediğimi de düşünmüyorum 1 2 defa denk geldi onlar da bronz falandı muhtemelen :D 2 haftaya yakındır oynuyorum galiba hiç sıkıntı yok. Ama yakındır diye düşünüyorum :D

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk valo iyi bi ban sistemine sahip 3e 1 yap ban yemessin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok belli etmezsen sıkıntı çıkmaz 5 6 maçtan

Üye
2 HİZMET YILI
gunde kac mac ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. belli etme yeter gerisini kasma

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben full win alarak gittim 2 haftadır. golddan immoya kastım. ama ben de rapor yemedim. sova bir prem var, radarda gördüğüm yere görüş attırıyorum ona göre oynuyorum mesela rapor yememek için.
1 2 raporsuz mactan sonra smurf hesapta aynı sistemle oynuyorum. hem cok mac atmış oluyorum hem cooldown veriyorum.
Hileyi kullanan başka bir arkadaşım tek hesaptan hem agresif hem de çok maça girerek hem pcsindeki bütün hesapları banlattı hem anakart banı yedi, pılını pırtını toplayıp cs döndü :)

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
bence belli etmezsen sınırsız oynarsın tamamen oynayışına bağlı günde 20 maç atsan ban yemezsin ama belli edersen 1maçta bile ban yiyebilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
10-15 oyun gir sıkıntı yok tabi bunların içinde arada kaybedersen tadından yenmez uzun süre bansız devam edersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knk hileden hileye deişir safe oynarsan belli bi süre idare eder ama bizler radar hack kullanınca çok belli ediyoruz adam daha çıkmadan ateş etmeler bilmem ne fln falan oyüzden reportu çak diye atıyolar belli etmeden zor biraz ama oynarsan uzun süre idare edebilir .

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rapor yemiyorsan günde 10-15 arası gitmelisin dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...