Çözüldü Valorant Radar Hilesi Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oyunda değil poligonda basıp inject et sonra çık poligondan artık hep çalışır minimap'ten kontrol edersin zaten
çalışmıyor işte reis poligonda basıyorum botları çağrıyorum duvar arkası geçiyorum map'de gözükmüyor çıkıp derecesiz giriyorum derecesiz'de de çalışmıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
çalışmıyor işte reis poligonda basıyorum botları çağrıyorum duvar arkası geçiyorum map'de gözükmüyor çıkıp derecesiz giriyorum derecesiz'de de çalışmıyor
Poligonda çalışmaz zaten canım girip normal maçta bakacaksın her zaman göstermeyebilir radarın amacı en son nerelerde gözükmüş adam onu gösteriyor zaten çalışmıyordan kastın ne anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yok abi çalışmadı yine olmuyor bence valorant dword private hilesini seçkin üyeye indirmeleri gerekiyor daha iyi olur ve valorant kullanıcıları çok beğinir eğer böyle olsaydı ben çok beğinir ve 5 yıldız verirdim

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis poligonda enter basıp poligondan çıkıp ölüm kalım maçına gir çalışır diyorlar fakat poligonda enter basıp ölüm kalım maçına girince çalışmıyor.
kanka radar dediğin videoda izlediğin hile değil bak radar farklı bende aynı hataya düşmüştüm minimap e bakıyomusun rakibin simgeleri çıkıyo olması lazım nerde olduğuna dair

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
poli̇gonda entere basip çikip maça gi̇r olmuyorsa si̇l bi̇daha yükle kanka

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...